Jump to content

Efrem

Registrovani Član
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Efrem

  1. Nazalost, moracu da otkazem ucestvo ekipe Efrem Carp sa ovog druzenja (stvarno mi je zao), razlog " SKOPLjE SPECIJALNO ZA “NOVOSTI” VANREDNI izbori u Makedoniji, umesto 24. aprila biće održani 5. juna, odlukom poslanika vladajuće većine u jednodomnom Sobranju (skupštini). Ovaj datum se poklapa sa datumom druzenja. a kao zaposlenik u Ministar. unutrasnjih poslova, zabranjeno mi je otsustvovanje sa posla 20 dana pre izbora. Pokusao sam na sve moguce nacine, ALI ....To je to. Vidim da ima dovoljan broj prijavljenih ekipa da se druzenje odrzi i bez nas, tako da otstupam mesto nekim drugim kolegama. Vidimo se nekom drugom prilikom. Hvala na razumevanju.....
  2. Efrem

    Pelagicevo

    > Imam pitanje da li je ovakva kada bila na Pelagićevu koja se mogla iznajmiti i da li je bila po vašem mišljenju dovoljne veličine za te ribe od 98x62x38 cm. Prologic New Green Hammok < Javore , mislim da je tacno ta kada u pitanju , ( slikano u Maju 2015). Kadica je jaka , i dovoljno velika (naravno da uvek moze veca), kao sto se vidi sa slike.. http://i1042.photobucket.com/albums/b429/Aleksandar_Efremov/IMG_1023_zpseuvppfek.jpg
  3. Dali moze da se prijavi ekipa iz Makedonije, i koja je procedura oko uplate kotizacije?
  4. Neoficijalno - Latvija C sektor 1riba oko 8 kg.
  5. Dali je neko koristio pomenute masinice, i da date neki komentar o njima?Voleo bi da ih uzmem za drugi set, pa me zanima nesto vise o njima?
  6. Srecan ti rodjendan Deki!Puno zdravja.
  7. Nek je ziv i zdrav,sve najbolje!
  8. Ja sam ih koristio cele sezone, odlicni su, i mogu vam reci da nisu zardjali, mozda su samo malo potamneli, al jos izgledaju fantasticno.
  9. Efrem

    Pelagicevo

    Bravo Jane :clapping:
  10. Efrem

    Vlada Bg

    Srecan rodjendan
  11. I sta sad? UHVATI I PUSTI?
  12. Tacno je sto su svi napisali, slazem se , a sto se tice rucke, sve je navika.Imam ih od prosle sezone, i nemam zamerki.
  13. Hvala ti druze, prelepo je!
  14. Jane daj link za download, ako ima, moze i seasson 4.
  15. Srecan rodjendan :drinks: :drinks:
  16. Efrem

    Kineske tvrde glave

    :yahoo: :yahoo: :yahoo: Svaka Cast
×
×
  • Create New...