Jump to content

Deki Ub

Registrovani Član
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Deki Ub last won the day on May 27 2011

Deki Ub had the most liked content!

1 Follower

About Deki Ub

  • Birthday 03/05/1985

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Ub
  • carpteam
    CT Gradjevinar UB

Deki Ub's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Deki Ub

    Djuka Ub

    SRECAN RODJENDAN Veki..............sa malim zakasnjenjem!!!!!!!
  2. T R E N I N G . . . !!!!!
  3. Kao prvo, glupo je na takav nacin praviti se pametan i kao sad u fazonu "ti si meni spustio" (zavukao ): decko studira veterinu, prica gluposti, "potcenjuje" nekog ko sve zna, bitno je mesto,....itd, itd. Moras da znas jednu bitnu stvar: Koliko god da znas, postoji neko ko zna vise od tebe. I to mora da ti bude jedini putokaz u zivotu! To sto sam naveo u postu, a tebe je bas zaintrigiralo tj.kako vidim iznerviralo, nije bas tako kako si ti shvatio. OK, ogradicu se: donekle nije bas tako. Pao si na prvu loptu. Ne bih sad o tome. Zaboravi..... Najbitnija stvar je da kada postoji bilo koja tema na ovom sajtu ( sve cestitke za sajt), nije bitno misljenje jednog coveka. Sajt postoji da svi ribolovci i zaljubljenici u ribolov sarana, mogu tom prilikom da ostave neko svoje vidjenje, neki svoj komentar, iskustvo.....bar bi tako trebalo da bude. A ne da se sve svodi na pisanje 1,2,3...coveka koji sve druge uce pameti. U tom slucaju otvoriti sajt "skola za edukaciju u saranskom ribolovu " pa polako poceti sa ucenjem, prvo vezivanje udica pa sve ostalo. Postoje ucitelji, oni sve znaju i pisu, a djaci slusaju, citaju i uce. Evo ovom prilikom ti se izvinjavam, posto vidim da si se nasao uvredjen. Mislim da je sad OK , bar sa moje strane ?! I zahvaljujem ti se na edukativnim postovima, ne zezam se, stvarno ima dosta dobrih stvari (i poucnih). Nastavi tako, samo malcice opustenije i sve ce biti OK. Pozdrav Zac....... !!!!
  4. Preterujes Zac! PRIMER: Pre 10-12 godina pecajuci na lokalnim jezerima, jos kao skolarac, razbijao sam (ali bukvalno RAZBIJAO!!!!) sarana i amura na najobicniji stari kuvani kukuruz bez ikakve arome i aditiva. Dok oko mene na desetine mnogo mnogo iskusnijih i starijih ribolovaca nisu imali svi zajedno ni upola mog ulova. Nisam preterivao u hranjenju, riba nije dolazila na kolicinu! Gotovo vecina ostalih ribolovaca je pecala na dobro obradjene spodove i praskaste hrane (zbog cverglana nije moguce pecanje na boil, posto ga ima u enormnim kolicinama). Nisam pecao na amino kiseline i slicne "gluposti", posto studiram veterinu znam vrlo dobro sta pricam! Sad posle svega kombinujem sve i svasta, lupam glavu kad treba da odlucim sta da pravim i koja aroma da mi bude prioritet. Ali, najbolje rezultate i dalje daje PRIRODA. Po meni, mom iskustvu: najbitnije je pronaci pravo mesto, pravu tacku gde cemo hraniti i plasirati mamac. Riba ce ostati, zadrzavati, vracati se na MESTO samo ako joj plasiramo hranu tamo gde je njoj najlakse da je nadje i uzme. To je po meni mnogo bitnija stavka uspeha od bilo koje amino-kiseline. To ne znaci da razliciti dodaci i amino-kis.nemaju udela, ali u dosta manjem procentu. Pratim tvoje tekstove kad naletim na njih, kao i na ovaj, i zaista ima dobrih stvari ko razume zna. Ali ponekad znas da preteras, kao sto je slucaj sa ovom temom. U svakom slucaju ovaj sajt i postoji zbog toga. Budi mi pozdravljen.............. .......pozz.
  5. Srecan rodjendan .....
  6. Nek je sa srecom......... !!!!!
  7. "DAN" koji ce se pamtiti dugo, dugo... I prepricavati godinama koje slede. Svaka cast svim nasim momcima koji su ovaj minus napolju pretvorili u veliki plus u nasim srcima. Hvala vam momci........ :yahoo: !!!!!!!!!
  8. Izgleda bas bas lepo, a i jednostavno se podesava. Gledajuci slike imam takav utisak. Bas mi se svidja ........ !
  9. Gospodine mangupe, ako bih mogao tako da te nazovem!? Nije lepo uvlaciti se nikom u dupe. To sto pises ovde "gluposti" ne znaci da ce neko da te zbog toga brani i voli. A ti se toliko uvlacis Draganu da ti samo noge vire! U stvari ti si taj koji KOMPLIKUJES stvari. Sta je bilo bilo je, TO SAMO MI ZNAMO!!!! I TO OSTAJE MEDJU NAMA. ZNACI PROBLEMA "NEMA, NEPOSTOJE". Ali tu je se gospodin nasao pametan pa ce on nekoga da proziva. Evo, DA BUDEM MALO ODREDJENIJI: ONO STO SAM NAPISAO U PRVOM DELU POSTA SE VECIM DELOM ODNOSI NA TEBE, BAS NA TEBE! Da preciziram! Pises gluposti. Pogresno si obavesten i to tvoje neznanje prenosis ljudima koji ovo citaju a ne znaju sta je stvarno bilo. GRESKA, sta je tu je! Potrudimo se da ih manje bude u buduce. NEGO CE GOSPODIN PAMETNI "Dr Rasa" DA ODLUCUJE KO CE BITI DISKVALIFIKOVAN I KO CE U BUDUCE PECATI. Jesi li pecao? Jel ti bilo lepo? NAMA JE BILO FENOMENALNO !!!!! STVARNO SMO SE SUPER PROVELI, i to treba svi da znaju! Ne nego se nasao mangup pametan da komentarise nesto sto mu nije za poslom. U buduce vodi svoja posla. NEMOJ LAZNO OBAVESTAVATI LJUDE (mozda ti neko i poveruje :lolu: :lolu: :lolu: ), i smiri malo zivac i hormoncic. OK ???!. I da, da ne zaboravim. Da se zna! Niko od nas ne zeli nista licno ni Draganu ni bilo kom drugom organizatoru nekog takmicenja. Ko radi taj i gresi! Sta je tu je. Potrudimo se da gresaka bude sto manje a druzenja i prijateljstava sto vise, a pogotovo ovako lepih skupova. Jos jednom svaka cast svim takmicarima na lepom druzenju i pecanju. Pozdrav......... :drinks: !!!!!
  10. Da se razumemo!!! Sramota je pricati i pisati gluposti, i time dezinformisati sve one koji nisu bili u toku. Sto na takmicenju, sto van njega. Prozivati ljude (takmicare) koji imaju vise takmicenja u zivotu nego li pojedinci pisanja (a nasli su da se prave pametni, DA PISKARAJU GLUPOSTI). JER SAMO ONI KOJI SU BILI TAMO I "OPRAVDEANO" NAPUSTILI ZNAJU STA JE PRAVA ISTINA!! Spakovali se jesu(box 3 i box 4, i ako su bili u plasmanu, a riba je radila, RADILA I TO DOBRO), i to u 9h, otisli u restoran i cekali zavrsetak takmicenja koje je bilo krajnje neregularno za sve takmicare. Da bi videli kako ce se sve na kraju resiti. Ostale ekipe su nastavile da pecaju, tako je i box 8 osvojio 3mesto. Svaka cast! SPORNA SITUACIJA: vaga !!!!! U subotu je u boxu 4 na merenju uvidjeno da nesto nije u redu sa merenjem. Da velike ribe pokazuju manju kilazu od stvarne, a da znatno manje pokazuju vecu kilazu.I ako smo se pobunili kod sudije niko nije reagovao, tako da nismo hteli da pravimo probleme, JER SVI SMO DOSLI PRVENSTVENO RADI DRUZENJA. Da ne bi ispalo da smo mi najgori, da ne zelimo da se druzimo. Progutali smo to i nastavili dalje. U nedelju nastaju problemi. Prvo kod komsije u boxu 3 a onda i kod nas u boxu 4. Imali smo pre tog merenja najvecu ribu, a onda smo dobili jos jednu koja je znatno bila krupnija i veca. Vaga je pokazala 12-13kg. Na nase zaprepascenje. Kada smo je ponovo merili imala je 15-16kg, sa istom vagom. Zatim je merena neka manja riba i to 2-3 puta jedna te ista riba, a rezultati merenja su bili smesni:5,12,8kg... Vaga je pobenavila, svako merenje druga cifra i ako se ista kilaza meri. Da je ona pokazivala stalno istu gresku, znaci svima isto meri, ne bi bilo problema, ali ovako je krajnje SMESNO :lolu: . Kada je pozvan organizator da se problem koji je nastao, ako moze resi nekako, da se vidi sta da se radi, PRAVOG RESENJA NIJE BILO!!!! Tada su ekipe iz boxova 3 i 4 odlucile da se spakuju i sacekaju zavrsetak takmicenja 3h pre kraja. Kako bi se posle takmicenja pronaslo neko najprikladnije resenje i za takmicare i za organizatore. Takmicenje se zavrsilo, A OD RESENJA PROBLEMA NISTA! KRAJNJE NEPROFESIONALNO!!!!!!!!!!!!!!! Svaka cast svim ekipama koje su se takmicile !!!! Pecanje je bilo VRH. Sve je bilo super, ALI TREBA SE POTRUDITI DA SE OVAKVE GLUPOSTI NE PONOVE. DA JEDNA OBICNA VAGA POKVARI SVE.... Jos jednom veliki pozdrav svim ekipama na dobrom pecanju!!!!!!
  11. Pedja i Veran, tandem koji pobedjuje :drinks: !!! Samo napred momci. Svaka cast na pobedi ......
  12. Evo prilike da Veran i ekipa Vucijak-UB budu u plasmanu!!!!!!!!!!!! Svaka cast za izvuceno mesto . Samo napred, do mesta br:1
×
×
  • Create New...