Jump to content

stasa

Registrovani Član
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stasa

  1. Jedna korisna informacija za svakoga kome je potreban sprej za impregnaciju,posto ovde niko nece nista konkretno da kaze...juce kupio u Snajperu,Masarikova 4 BG..cena 320 rsd....meni je konkretno potreban za inpregnaciju odela i probao,opasna stvar ali da se ne zalecete,3 spreja su potrebna za jaknu i treger pantalone da bi to bilo postenoo odradjeno Uglavnom,jedan sprej nije dovoljan tj.ne pocinjati bilo sta bez dva komada a investicija vredna svake pare
  2. Kako god da je vezes nevalja,Milancheshow je najbolje objasnio sta se desava a s obzirom da kosta 600 i vise RSD,NEKA HVALA!!!!
  3. S pravom nezadovoljne musterije,eto kojim pravom!!!! Naj obicnija sminkerska fora,losa udica kao i te neke Kordine dosad,jedino sto su sada jos skuplje.....jako brzo se tupe,cesto pucaju a jedino dobro po meni je to sto imaju tu zelenu kapicu da nemogu da se slucajno ubodem dok ih vezujem,skidao sam ih neposredno pred zabacivanje :thumbsu:
  4. Pa bilo bi bolje da povuku taj shit iz prodaje,sminka 10ka,kvalitet 1ca...da ne kazem 0 :thumbsd:
  5. stasa

    pelete

    Gde ide? U Keniju?!
  6. Pa gde su rezultati sa ovog takmicenja?!samo se podjebavate,niko nista ne objavljuje!
  7. Dokle god bude ovako Srbija ce u ocima sveta uvek biti ovca saranskog ribolova....
  8. Zato sto je recimo Nutra brasno mnooooooogo kvalitetnije od tog CCMoora!
  9. Ja bi pitao koje riblje brasno Nutrabaitsa i koji zasladjivac 1ml,Solarov ili Nutrabaitsov,velika je razlika!
  10. A gde je onaj sa removima? tj.kapitalcima pokacenim na iste? Mislim da peca sampionat Revira Srbije!
  11. Za ovako nesto netreba biti skolovan covek,bitan je zdrav razum Zorane! Da li ste mozda nekad negde videli ovaku fotografiju vlasnika Nutrabaitsa,Mainlinea i sl,firmi? I ako mozda Ceva zna jel mozda ovaj nekad dobio gratis dozvolu za najvise vracene ribe?
  12. Pokojni Djoka Sucevic je u to vreme uveliko pustao svakog sarana uhvacenog na Pavlovcima i pecao u tom "Galicevom granju" mnogo pre tog ludaka,tacnije dok ludaku nije zinulo dupe kako ljudi pecaju tu! i jos nesto,pokojni Djole i Dukic su godinama zakupljivali 5 mesta na brani i 5 mesta u plicaku,preracunaj koliko je to love a odneli su mozda tek po kojeg dvokilasa!!!! pozdrav Cevo
  13. Momci,ovo su fotografije iz negde 2000te,2001,kakvih bre "pre 20 godina"!!! Inace,ovaj ludak je vlasnik "renomirane firme saranskih mamaca" i jos se dici ovih fotkama,covek koji je pecao ligu i pokusavao da udje u reprenzetaciju Srbije??????? A ovo sto Ceva pravda ludaka da je imao dozvolu za sve to,PA TO JE VAN SVAKE PAMETI!
  14. stasa

    Melasa

    Da poneses kantu do secerane da ti natoce! Mada je VDE melasa zakon za sve :devil:
×
×
  • Create New...