Jump to content

vlada carper 1987

Registrovani Član
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About vlada carper 1987

  • Birthday 09/27/1987

Profile Information

  • Pol
    Neopredeljen
  • carpteam
    CT INOVATIONS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vlada carper 1987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Iskreno saucesce porodici. Pocivaj u miru.
  2. Nek mu je vecna slava i hvala. Pocivaj u miru prijatelju nas.
  3. Pomoc preko potrebna, ideja skroz na mestu, svaka cast pa i izbor jezera za to sto je nas CICA pa i mi sa njima jako voleli da odemo na Satrince jedna sugestija da to ne bude uopste takmicarskog karaktera nikakva pravila niti uslovi. 24h tj. jedan dan pecanja je dovoljno po meni cisto da ljudi kolji dodju mogu zabaciti koji stap jer znam da bi nas CICA da moze isto tako uradio jer je ozbiljno pecanje u ovoj situaciji u drugom planu i naravno sto je pre moguce jer je situacija teska.Bio sam kod naseg dragog druga u ponedeljak jos uvek je tesko ali uz nas i boziju pomoc ja se nada oporavku. Sve vas pozdravlja koliko sam mogao da mu procitam sa usana jako mi je bilo tesko kad sam ga video u kakvom je stanju , zato se moramo udruziti i pomoci jedan drugome u nevolji . PRIDRUZITE SE - POKAZITE HUMANOST.
  4. vlada carper 1987

    DD Bait

    Mala dopuna ubacen je u mix jagode i biber pa zato nije bila ista, ali moje favorit je malina lt fish i .
  5. http://www.youtube.com/watch?v=faJ_DqS1u84&feature=player_detailpage Za sve prijatelje iz zemuna I ZA MOJE ZEMUNCE NESU I ROTT-A ZIVELI !!!!!!!!!! :drinks: :drinks: :drinks:
  6. Svaka cast!!!! Sve najboje zelim puno uspeha u daljem radu samo hrabro vidimo se na vodi :clapping:
  7. pod hitno naocare nevidoh sori drugari jbg. :blush:
  8. Ne znam da li je novitet ali ova masina objasnjava neke stvari uglavnom masinica je radjena za surf pecanje na moru ali bi dobro dosla i za nase potrebe nebi se bacila ahaha.
  9. Srećan rođendan piijatelju sve najbolje ti zelim.
  10. carper 96 je najmladji kizo 24.09.1996
  11. http://www.total-fishing-tackle.com/images/products/korda_kaptor_hooks.jpg Bilo da su fabrički upakovane u mekane PVC kesice ili u kutijama od tvrde plastike ,udice se postepeno tupe zbog kontakta nezastićenih vrhova bilo međusobnog bilo sa ambalazom. http://static2.tedcarter.co.uk/product_pics/lg_korda-kaptor-coloured-kurv-shank-hooks.jpg Engleska firma KORDA je taj problem resila pakovanjem u kome svaka udica ima svoje masto, a vrh joj je uz to zaštićen specijalnom kapicom od meke gume .prvi put je je ova novina primenjena sa udicom iz serije Kaptor,koje su presvučene takim slojem teflona i obojene u dve varijente boja baron i zelena (samo su im vrhovi goli zbog lakseg ubadanja).U ponudi su trenutno dva modela - KURV SHANK i WIDE GAPE u verziji sa kontra kukom ili (barblese)-bez povratne kuke u veličinama 4,6,8,10,i 12.Pakovanje od 10kom. Rado bih preporučio svakome da proba ove udice jel stvarno ukazuju poverenje.Odoh da vezujem sisteme pa ravac na vatreno krstenje BISTRO!!!!!!! :D
  12. PROPECA ALI MI TO NESTO NE IDE KAKO BI TRBALO DA RADI!!!!!!!!!
  13. IDEMO CT DUNAV SAMO NAPRED!!!!!!!!!!!!!
  14. Jer je slava tvoja "Oca i sina i svetog duha " AMIN
×
×
  • Create New...