Jump to content

Srdjan2

Registrovani Član
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Srdjan2

  1. Srdjan2

    Carpix

    kazi bato sta ti treba konkretno.imam coveka u studgartu koji mi salje sve sto mi treba od star baitsa.moj broj 0604447595 ili 0654442220. pazi na ovaj drugi hot lajn broj.
  2. Srdjan2

    Carpix

    mozes ali ne vise od 100gr u mixu. totalno je termo stabilan. preko 100gr razbije mix. postane vodnjikav tako da nemozes da napravis boilu.ako hoces boilu da bije bas na karpix onda koristi nutrin 50/50 dodaj betain i nista vise. pazi na jaja. ide malo zbog karpixa.jaja meri sa ljuskom. mislim da ide 400gr.
  3. probaj mozelinu hranu EXPLOZIV.samo ti ime govori. prvih dva sata privlaci extra brzo ribu posle toga predji na sensans 3000 carp. probaj pa javi. kod nas je nemozes naci a ako imas nekog preko onda nije problem.
  4. tako je bratic.kad cemo? evo zaradicemo i neko pivo na znanje.
  5. jane bez ljutnje pricam svo vreme o robin redu ali sam usput pomenuo neke stvari.
  6. fernando mnogo pitas moraces malo vise da ukljucujes mozak.znam da si pametan momak ali se netrudis.dali si nekad cuo da se u mikseve dodaju antibiotici? nisam do sad hteo da se ukljucujem u rasprave i da pametujem. znas dobro da sam probao za sve ove godine ono sto nikom nebi palo na pamet. evo dacu ti jednu belgijsku firmu pa polako istrazuj.oni su specijalizovani za golubove. dacu ti kasnije jos jedan trag pa ako se budes potrudio shvatices poentu saranske ishrane i sta treba da koristis u mixevima da bi jeo kao nenormalan.ako za 59 sati uhvatim 1800kg onda to vec nije normalno. znaci ima fora.
  7. robin red se vadi iz korena spanske paprike. pun je beta karotina.koristi se u zrnevlju pticije hrane a ne da u njemu ima zrnevlja.koriste ga odajivaci ptica zbog digestivnog dejstva a najvise za perje tj. red karofil za crveno perje a yelow carofil za zuto perje. 99% u pticijoj ishrani se koristi u saranskom ribolovu.tako da se robin red odmah koristio i za saranske mamce.nije robin red zakon za prolece. za prolece se koriste neke stvari iz golubarstva a to cemo drugom prilikom. pozdrav
  8. bratic.netera ribu nego unistava receptore za culo mirisa i ukusa.tako da prekomerno koriscenje n-batrika dovodi do kolapsa u vodi na kojoj pecas. mislim na manje i zatvorene vode.
  9. silikonski kukuruz nemoras da kombinujes sa cukom ili kuvanim. koristi ga cist. tri zrna na dlaku i to pop-ups. olovce od 0,30gr santimetar ispod udice.kao sto znas postoje posebni dipovi za silikonce. enterprajs je izbacio dipove koji su 10 puta jaci od postojecih dipova.imao je vlajko u vodovodskoj 117 bgd a mozda ima i ika ispod mosta. kukuruz znam da ima i dosta mu je korektna cena pa probaj.
  10. mislim da ti je to najpametniji potez. mi sarandzije nekad preterujemo sa experimentisanjem. sta god da sam radio sa n-batrikom nije nista bolje jelo nego bez njega.vidim da se slazemo na ovu temu
  11. kad budes zvao na pivo reci cu ti najeftiniju foru za cverglana. bude li ti pipnuo boilu pravim ti narednih 10 godina dzabe. valjda cu toliko jos ziveti
  12. Boki necu da te ucim nego da te samo ispravim. eg albumin je protein iz belanceta. zato je kompaktan u smesi. da je od zumanceta bio bi krt mix. nemoj da se ljutis.ko nemoze da nadje egg albumin neka koristi mix hi-nu-val od njega isto dobijate tvrdocu mixa koji pravite. koriscenjem hi-nu-vala pojacavate kvalitet vaseg mixa jer je to visoko proteinski mix. stavljas ga 150gr na kilo.
  13. Srdjan2

    Tiger nuts

    evo i mog rodjenog brata.jesam brate priznajem. dali znas da u krugu fabrike porecje vucje stoji tvoja bista ( za zivota )
  14. Srdjan2

    Tiger nuts

    pozdrav i tebi
  15. Srdjan2

    Tiger nuts

    hvala brate na lepom misljenju
×
×
  • Create New...