Jump to content

batarela1

Registrovani Član
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by batarela1

  1. Sta te briga, sigurno uzimaš pehar.
  2. Rezultati na otvaranju Zmajevačkih jezera http://tinypic.com/r/2zh3wug/8
  3. Zašto onda imaš tri garniture delkima.
  4. Šta mu je ono pekarsko praškasto od 10g? Kvasac?
  5. 1.CT Royal carp 2.CT E-LENA 3.CT Šepecan Najveća riba CT E-LENA. Mijate samo da napomenem da se moja ćerka zove Elena, a Savina Lena. Nadam se da iz ovoga možeš zaključiti da je kup ipak bio održan do kraja, i da se ubola i neka kinta.
  6. Sada bez zajebancije, ja stvarno pecao na winter sicret.Setio se Dejinog posta, 36 sati bez ribe, stavio roze poze, kad ono bum. Dejo ti si prava baba Vanga.
  7. A ti Dejane sada si dobio neke informacije i nikad više.
  8. Mijate, i ja ako izvučem keca polomiću sve moje štapove.Kec je sada đubre mesto.
  9. Ma tu sam ja, samo još ne sme da objavi zbog boljeg odziva ostalih ekipa.
  10. Hvala Ivane, ne moraš da se izvinjavaš, dešava se. Puno mi pozdravi moga Ćirka, neka se spremi za čestitanje na osvojenom prvom mestu kada dođem. I sada malo pesme od mog velikog prijatelja Todora Maletina:".....kupiću ti crni korset i crveni ruž, ljubiću te bolje nego što te ljubi muž....".
  11. Mala ispravka, 12. ekipa se zove CT E-LENA i pecaju Sava i Batarela(vatreno krštenje) I Ivane ništa te ja nisam razumeo oko ručka, proglašenja, itd........ .
  12. Ma znam, nego kada stvarno počinje, ako se ne varam nigde nije napisano.
  13. Jaaaaaoo, .......pa to je tvoj prvi post "virtuelni šarandžijo", kada doguraš do titule "šarandžija u pokušaju" onda mi se javi. Pre toga uđeš u tvoju čistu vrećicu u belim čarapama, e onda negde oko dva uzjutra šaran zakuca, ti skočiš, pocepaš vreću, isprljaš čarapice i onda kontra.
  14. E moj Ćirko, neda meni moja ševika više od 48h i dalje od 100km od kuće. Najviše mi je žao što neću moći ni da vas obiđem, pa da probam bubce.
  15. Dragane, da li se to odnosi samo na ove četiri ekipe ili na sve učesnike? Ovih prvih 16 ekipa predpostavljam da su svi dali ako ne pola onda i celu kotizaciju, ili smo mi za tebe nesigurni.
  16. Idemo total carp, idemo organizatori, liste sedenja!!!!!!!
×
×
  • Create New...