Jump to content

ivan06

Registrovani Član
  • Posts

    232
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ivan06

  1. E,od 19kg ? Kako se stap ponasao,jel nije nista pucalo ?
  2. @Nebojsa Kupuj slobodno imam ja neke auto lakove u podrumu.
  3. Mozda im lak puca kad zategnes,lagano,da izbacis 120m. Sta znam mozda i gresim.
  4. Podrzavam ideju i slazem se sa Limunom oko svega. Pozdrav domacinima ove vode koji se iskreno trude da pecanje na istoj pude prava uzivancija.
  5. A obicno citam samo naslove.
  6. Ja bi umesto psenicnog br. ubacio vitamelo. A izbacio bi jos i kukuruzno br. a podigao pticiju i kuk.griz za po 50g. Umesto integralnog psenicnog 30g pivski kvasac i podici sojino br za jos 20g.
  7. Kako se pokazala elektricna masina za mlevenje mesa ?
  8. Nek je sa srecom Nova. Puno zdravlja i srece.
  9. ivan06

    Ada Safari

    Ja bio u subotu sa drugarima-desetak riba nas troje Duplo manje nego drugar u nedelju.
  10. Svaka cast Gorane na kampanji i ulovima.
  11. Mislim da nije za poredjenje.Ima tu malo vise razlike.
  12. Jeste mora da se isece taj deo posto kalup to ne odradjuje.
  13. Radjena je iz jednog komada plastike,nema nikakve opruge-federe. U odnosu na klasican spomb deluje losije-vizuelno,neleze sve kako treba(ima lufta izmedju dva dela), ali radi posao i to sasvim ok. Zbog vratanca na telu moze da se napuni do cepa sto joj je prednost. Izbacio sam jedno tridesetak puta spod sa njom i samo jedanput se nije otvorila.Desavalo mi se da se isprazni i zatvori prilikom vracanja tj u onom momentu kad pljusne-potone pa je brzo povuces nazad. Ne tone. Znaci jedanput sam je koristio za sada i zadovoljan sam.
  14. U Zlatiborskoj je OS Rade Koncar. Mozda je bas tu.
  15. Trebalo bi da bude jedna radnja u Zlatiborskoj. Uz Jakubakuburovicevu pa levo-ne produzavas u Prvomajsku. Mozda je to ta redzina. Inace sam ja tu golubiju kupovao u radnji kad krenes od Trosarine ka Kumodrazu sa leve strane.Sa desne je kapija neke firme cini mi se.
  16. ivan06

    Ada Safari

    Pecao i ja juce na safariju,pa bih se nadovezao na prethodni post. Po pitanju cverglana situacija i nije toliko strasna bila bar kod mene na desetki.Jesu glockali,nedovoljno suve boilke i skidali,ali iole tvrdjoj boilki nisu mogli nista tj.ostane je dovoljno da i saran ima sansu da je uzme.Jednog sam izvadio popodne. Drzao sam skoro celo prepodne monster crab i frankfurtsku plus razne jagode itd.-dipvane i nedip. i u 95 posto slucajeva sam vadio cele boilke. Riba je slabo radila. Imao sam jedno kidanje-uspeo je da mi ode u granje,jedan promasaj posto sam poprilicno zakasnio sa kontrom, i jednog od desetak kg sam uspeo da izvucem. Oko podneva je sve stalo,tako da do pakovanja nije bilo desavanja. Momak koji je pecao na cetvorci imao je dve ribe do podneva a posle toga takodje tajac.
  17. ivan06

    Ada Safari

    Proradili su svuda ko po komandi. Ceo jun i jul nije bilo gamadi,bar kad sam ja pecao,a bio sam cesto.
  18. ivan06

    Ada Safari

    Koliko su dosadne one male ribice sto prozdiru sve zivo?
×
×
  • Create New...