Jump to content

Bait Service

Registrovani Član
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Bait Service last won the day on February 21 2014

Bait Service had the most liked content!

Contact Methods

  • Website URL
    http://bgbaitservice.wordpress.com/

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Beograd
  • carpteam
    Bait Service

Bait Service's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

180

Reputation

  1. Bait Service

    Kobra

    Uzmes Cojinu kobru, jeste skuplja, ali je fantazija. Precizna, mozes da bacas do besvesti da ti se ne raspadne ruka. Baca dalje od svih sa kojima sam bacao. Prava stvar, ali cena je oko 50 evrica. Vredi!
  2. Je l' ima negde u blizini da se kupi pivo i klopa i pivo...i pivo...i pivo...i pivo? p.s. Jako me interesuje da li u blizini ima negde da se kupi pivo?
  3. Bait Service

    Pele

    Kumeeeeee, srecan rodjendan! Da si mi ziv, zdrav, uspesan i da se jos najmanje 100 godina druzimo i pecamo! Ljubi te i voli tvoj kum!
  4. Nebojša, ja cenim samo OLD SCHOOL, kačket model "OTPISANI" je kupljen isključivo za pecanje, a vidim da i ti ceniš ovaj style.
  5. Evo i ja moju teoriju da potkrepim sa par fotki. http://s1.postimg.org/scd2wfgu7/SAM_3318.jpghttp://s27.postimg.org/tnh8yyl77/SAM_3319.jpghttp://s27.postimg.org/fz5ub2eoj/SAM_3329.jpghttp://s13.postimg.org/mcv7n4xkn/SAM_3322.jpg
  6. Evo i jedne boili ce za ovaj period godine: Club mix 30% Trigga 20% HiNuVal 10% Quench 25% Ever vite 15% Blood powder 50g Liver attract 5g Fruit factor 10g Complet food oil 10ml Stimulin amino 15ml Carp mino 10ml Natural attract 10ml Spice cajouser 2ml See monster 4ml Squid&Octopus 2ml Black curant 3ml Jaffa essential oil 10 kapi Uzivajte!
  7. Ne treba se puno nadovezivati na Kristijanove savete koji su uvek potkrepljeni praksom i ulovima, ali ja bih dodao samo malo oko prezentacije i količine mamaca. Što manja boila 10mm, eventualno 12mm. Udica 6 ili 8. Što se tiče prihrane, jaka praškasta hrana, veoma precizno plasirana na spot, a od krupnijih mamaca samo u PVA nekoliko boilica i dobar stick mix. Po ovako hladnom vremenu, ne bojte se da ćete preterati sa aromom, jer ne bacamo puno boila u vodu, a potrebno je da našu udicu što lakše i brže locira. Srdačan pozdrav!
  8. Ja bih se odlucio za ove, ali sam definitivno pristalica hengera. http://www.mur-tackle-shop.de/en/Fox-Black-Label-MK3-Swinger-Set_3622.html
  9. Pecao sam i sa jednom i sa drugom masinom. Primetio sam da dril nije precizan kao kod nekih starijih shimano masina i nisam bas tako lako uspevao na malom tockicu u momentima kada je riba kretala u beg da popustim dril. Iskreno, daleko ispred gore pomenutih masina su mi legle Shimano ultegra XSA, dril je mnogo precizniji.
×
×
  • Create New...