Jump to content

Bait Service

Registrovani Član
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Bait Service

  1. Bait Service

    Kobra

    Uzmes Cojinu kobru, jeste skuplja, ali je fantazija. Precizna, mozes da bacas do besvesti da ti se ne raspadne ruka. Baca dalje od svih sa kojima sam bacao. Prava stvar, ali cena je oko 50 evrica. Vredi!
  2. Je l' ima negde u blizini da se kupi pivo i klopa i pivo...i pivo...i pivo...i pivo? p.s. Jako me interesuje da li u blizini ima negde da se kupi pivo?
  3. Bait Service

    Pele

    Kumeeeeee, srecan rodjendan! Da si mi ziv, zdrav, uspesan i da se jos najmanje 100 godina druzimo i pecamo! Ljubi te i voli tvoj kum!
  4. Nebojša, ja cenim samo OLD SCHOOL, kačket model "OTPISANI" je kupljen isključivo za pecanje, a vidim da i ti ceniš ovaj style.
  5. Evo i ja moju teoriju da potkrepim sa par fotki. http://s1.postimg.org/scd2wfgu7/SAM_3318.jpghttp://s27.postimg.org/tnh8yyl77/SAM_3319.jpghttp://s27.postimg.org/fz5ub2eoj/SAM_3329.jpghttp://s13.postimg.org/mcv7n4xkn/SAM_3322.jpg
  6. Evo i jedne boili ce za ovaj period godine: Club mix 30% Trigga 20% HiNuVal 10% Quench 25% Ever vite 15% Blood powder 50g Liver attract 5g Fruit factor 10g Complet food oil 10ml Stimulin amino 15ml Carp mino 10ml Natural attract 10ml Spice cajouser 2ml See monster 4ml Squid&Octopus 2ml Black curant 3ml Jaffa essential oil 10 kapi Uzivajte!
  7. Ne treba se puno nadovezivati na Kristijanove savete koji su uvek potkrepljeni praksom i ulovima, ali ja bih dodao samo malo oko prezentacije i količine mamaca. Što manja boila 10mm, eventualno 12mm. Udica 6 ili 8. Što se tiče prihrane, jaka praškasta hrana, veoma precizno plasirana na spot, a od krupnijih mamaca samo u PVA nekoliko boilica i dobar stick mix. Po ovako hladnom vremenu, ne bojte se da ćete preterati sa aromom, jer ne bacamo puno boila u vodu, a potrebno je da našu udicu što lakše i brže locira. Srdačan pozdrav!
  8. Ja bih se odlucio za ove, ali sam definitivno pristalica hengera. http://www.mur-tackle-shop.de/en/Fox-Black-Label-MK3-Swinger-Set_3622.html
  9. Pecao sam i sa jednom i sa drugom masinom. Primetio sam da dril nije precizan kao kod nekih starijih shimano masina i nisam bas tako lako uspevao na malom tockicu u momentima kada je riba kretala u beg da popustim dril. Iskreno, daleko ispred gore pomenutih masina su mi legle Shimano ultegra XSA, dril je mnogo precizniji.
  10. Cestitke svim ekipama, posebno ekipi KISS CARP koja je otpecala i pobedila na najsmekerskiji i najelegantniji nacin! Svaka cast!
  11. Hvali se Lala komšiji: "Joooj komšo, kako mi je sinoć sosa požvakala ku*ac" komšija će na to zamišljeno... "Zar se ne kaže popušila???" Lala: "A to kad se digne!"
  12. Kostano brasno je jako dobra stvar za kampanjsko pecanje, na krace staze, nema nikakav efekat. NIKAKO 50/50, DOBICES POP-UP BOILE!!!
  13. Danice, na pecanju nista nije problem. Nasa buducnost i nasi naslednici ce uvek imati svaki vid pomoci. Svako dete od mene uvek dobije boile kada hoce da ode na pecanje. Jedini uslov koji klinci moraju da ispune da bismo isli zajedno na pecanje, je da skolske obaveze budu podmirene!
  14. Sva deca koja hoce da pecaju, neka se jave i organizujemo pecanje na nas pribor. Nijedno pitanje nije glupo ili suvisno. Prva generacija klinaca od pre dve godine, ove sezone su bili ravnopravni clanovi u nasem boxu na takmicenjima. SVA DECA SU DOBRODOSLA!!!
  15. Za te pare mozes da uzmes Fox-a. Za njega ti ne treba nicija preporuka, FOX je FOX!
  16. Ljubo, otrove za zenska medjunozja, u potpunosti se slazem sa tobom. BBLC (stari) vecna masina, nepogresiv dril, sto bi se reklo...MASINA JE ZAJEBALA VEK!!!
  17. OOOOOO Tomo burazeru, srećan rođendan ti želi carp team ORMAN! AAAAAAAAAAA
  18. APEL ZA SVE RIBOLOVCE: JEBEŠ RIBU, JEBEŠ SVE, KADA JE NEVREME, BEŽITE U KAFANU ILI BILI KAKAV ZAKLON!!! (izvinjavam se modernatorima na rečniku)
  19. Saučešće porodici! Niko od nas se nikada nije spakovao kada je krenulo nevreme i oluja...
×
×
  • Create New...