Jump to content

Meleg Baits MKM

Novajlija
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Meleg Baits MKM

  1. Meleg Baits MKM

    Dabar Znak!

    Rečni šaran je mnogo žilaviji od onih pregojenih u veštačkim jezerima.
  2. Ovo za tri posta po danu nisam primetio do danas... hteo sam da postujem i nije mi forum dao, iako danas nisam imao ni jedan post. Ili je bio bag ili je računao 24h od poslednjeg posta.
  3. Poslao sam mail pre tri dana u vezi pristupa komercijalnom delu foruma i nisam dobio odgovor. Jel postoji negde neki zastoj? Takođe me zanima zašto imam ograničenje na "tri posta po danu"? Jel to neki specijalni tretman za mene ili je to tako kod svakoga? Hvala!
  4. Ako se dobro sećam, ne može na živi mamac.... Poslednji put kad sam bio, bili su sprudovi aktuelni. Poz!
  5. Nisi rekao kakva te prognoza zanima? Na 5 dana, nešto duže ili samo radi potencijalnog nevremena?
  6. Ja sam sa bendom prelazio granicu sa spiskom opreme koju carinik overava, oprema u vrednosti iznad 5000e. Svi su nam govorili da nam treba ata karnet, a mi smo bez problema ušli u hrvatsku, makedoniju, bugarsku i mađarsku. Ovo naravno nema veze sa pecanjem, ali je moje ata karnet iskustvo. E sad, to je bilo pre godinu dana... da li to prolazi i danas, to ne znam.
  7. http://content.lolspots.com/o8zJnrQsa.jpg http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/q75/s720x720/1011292_10201524315449067_1273370158_n.jpg
  8. Trebalo bi puno toga zabraniti.... ili barem strogo kontrolisati. Moguće (nije moguće, nego sigurno...) da na ishranu ribe utiče i povećan broj parazita početkom leta, naročito u veštačkim jezerima gde je velik broj ribe na relativno malom prostoru. Mi smo već dobro ušli u leto, a paraziti kao što su argulus dostižu maksimum krajem leta. Drugi problem je da se ribe random ubacuju u jezera iz divljih voda i niko ne proverava da li te ribe nose neke parazite....
  9. MKM više ne postoji... postoje samo sadašnji Meleg Bait proizvodi koji se pakuju u preostale MKM ambalaže. Ali u pricipu sve je isto kao pre, isti sastojci, isti recepti. Uskoro će se stare MKM ambalaže baciti čim se izrade nove.
  10. Hvala na odgovoru! Očekivao sam neku privatnu poruku sa objašnjenem pošto sam nov na forumu.. Moderator sam na drugom forumu, pa sam očekivao tako nešto. Onda možemo preći na temu stavljanja reklamnog banera na forumu? "Ukoliko želite da oglašavate Vašu prodavnicu ili firmu kontaktirajte nas putem maila support©exyucarp.com" Pretpostavljam da je mail support@exyucarp.com? Ako jeste, čujemo se tamo uskoro.
  11. Zanima me zašto mi je obrisan oglas sa foruma bez ikakvog objašnjena? Post nije bio oglas nego je bio čisto infotmativnog karaktera da je prodavnica ponovo otvorena. Hvala!
  12. Jes da je stara tema, ali ajde da odgovorimo. Na 1kg boili miksa ide 5-10ml zaslađivača.
×
×
  • Create New...