Jump to content

Gagi093

Registrovani Član
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gagi093

  1. Jezero Moharač, Erdevik. Nivo vode je trenutno ispod biološkog minimuma, ali se i dalje nemilice crpi voda za navodnjavanje okolnih parcela. Ukoliko se nastavi ovim tempom vrlo brzo ce doživeti sudbinu Čonopljanskog jezera. Nekada jedna od najlepsih voda u državi preti da postane bara. Trenutno je 2.5m ispod normalnog vodostaja.
  2. Moj izbor je definitovno PB Control, neverovatno jak najlon. Samo steta sto ga ne prave u nekoj fluo varijanti zbog bolje vidljivosti nocu.
  3. Naravno, sledecu sezonu na njih lovimo. ????
  4. Jos su u celofanu, vodu nisu videli. Tako da ne mogu jos nista da pricam.
  5. Drugar i ja imamo 2 kompleta. Stapovi su babaroga, laki, ostri, precizni i fenomenalno se ponasaju na ribi. Olovo 106,110gr idealno nose, uz dodatak nekog manjeg pva na 110,120m lete k'o od sale.
  6. Sta god da uzme nece pogresiti. Ja sam naleteo na 4 mx+ nova i bazu za 250 evrica.
  7. Ja koristim txr bazu i sljaka besprekorno. Mada za te signalizatore ne treba baza jer ubijaju, mrtve usi bi ih cule, jedino ako neces da budis celo jezero utisas ih na minimum i bazu u sator.
  8. Uzmes fox mx+ i ne treba ti baza, probise bubna opna koliko se cuju. A mozes i da ih uparis sa nekom bazom.
  9. Gagi093

    Sonar

    Da li neko zna kako na sonaru Lowrance elite 4x chirp da podesim da mi cita prepreke i zapone u vodi. Pokaze mi konfiguraciju dna da li je tvrdo ili mulj, sprudove, ali granje nikako.
  10. Ja ga pravim sa peletama uglavnom csl, izmrvljenim boilama na koje pecam, praskasta hrana. Kad je napravim prelijem neki amino,goo likvid ili csl likvid.
  11. Gagi093

    Soja Brasno

    Poslato. Inace brasno je bruka, ni cc moore ne bi takvo napravio.
  12. Gagi093

    Soja Brasno

    Cuo sam se sa kolegom Ganicem da vidi kod drugara od kojeg je vec nabavljao odmasceno sojino brasno jel moze da se nabavi nova kolicina. Rekao mi je da moze opet da se uzme na dzak od 25 kg. On bi uzeo 5kg, i ja bih isto 5kg. Ima li jos zainteresovanih da se izdeli ostalih 15kg?
  13. Gde mogu da se nadju bf proizvodi kod nas? Posto ih ne vidim vise na forumu u komercijalnoj sobi.
  14. Koje vam se squid brasno najbolje pokazalo?
  15. Marine 17, spod juice m1, csl gotovo uvek za prelivanje peleta.
  16. Ja ga koristim kad pravim squid i crabu u dozi 10-15ml na kg. Za voce ga nisam koristio jer se bojim da ce boila preuzeti onaj njegov kiselkasto smrdljiv miris. Za spod mi se ekstra pokazao, ono sto sam primetio je da imam brzu atrakciju i duze drzi ribu na hranilistu.
  17. Koristio sam i za prelivanje boila, spoda i dodavao prilikom pravljenja boila.
  18. Koje god da uzmes neces pogresiti. Nabrojao sam ti koje ja koristim, i sve je to manje vise isto(osim cene). Nisam primetio neku razliku u lovnosti, koristio sam ih na istom miksu,aromi i hemiji bilo vocna ili mesna boila.
  19. CC moore minamino, solar stimulinamino, sbs atractamino, nutrabaits multimino.
  20. Gagi093

    Velicina Boile

    /index.php?showtopic=8674&do=findComment&comment=112140
×
×
  • Create New...