Jump to content

nessha

Registrovani Član
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

nessha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Pa kako kazes za to sto tebi treba, cini mi se da bi CC30 bio optimalan izbor. Jes da je nesto skuplji...; Ma da, imajuci u obzir da je divlja voda, zavisi koliko daleko bacas; Ako i ne bacas bas nesto daleko, onda mozda i ne mora bas takav bacac;
  2. Aaaa, to je ona pametna kocnica sto koci samo kad naidje saran ! Znam, znam... to je posle termosa najgenijalniji patent ! Oprosti za malo sale, taj prodavac mi je bio vrlo inspirativan ... ako pricamo ozbiljno on je verovatno mislio na bajt-raner sistem koji sve ove, gore spominjane, masine imaju !
  3. Pa za te pare moze te masine... to je ustvari masina ProSpeed KW6000, ma da bi u tom slucaju bilo bolje ako bi nasao ProSpeed serije KF ili KY.
  4. Slucajno sam dosao u posed ove old-timer masine o kojoj ne znam ama bas nista ! Inace i nisam nesto veliki obozavalac te old-timer opreme, ali me je ovde iznenadilo sto je masina gotovo kao nova ! Uz to je (po mojoj proceni u poredjenju sa slicnim old-timerima) neobicno velika, naravno 'full-metal' i ...onako... bas uliva poverenje ! Pomalo lici na Shakespeare 2271... ali... Zna li ko nesto o ovome !? PS: Oprostite sto mozda nisam temu postavio na pravom mestu... mozda je trebalo u pitanjima...?
  5. Lepa spravica su ove masine za motanje jer se najlon 'linijski"mota i slaze, ali se pitam sta biva prilikom prvog zabacaja...!? Sledece namotavanje odmah nije vise kao ovo uz pomoc masina motalica. A sta kazete na onu preporuku, (negde sam procitao), da kotur sa najlonom treba da stoji "paralelno"sa spulnom masinice, etiketom okrenut ka nama, (ka spulni masinice), i da se najlon tako odmotava (suprotno od smera kazaljke na satu),prilikom namotavanja na spulnu !?
  6. "Crni" Dragane, sva sreca da ne vozis Majbah-a !
  7. Bas me interesuje koliko je i da li je uopste u to pola tone bilo ijednog sarana ! Licno ne verujem, jer su njega vec uveliko potamanili, tako da za ljubitelje sarana na ovoj vodi "nema "leba" ! A koliko ovde haraju strukovi, mreze... kradja, cini mi se da uskoro za stapove, uopste, ovde nece biti posla !
  8. Mnogo ljudi u ovoj zemlji "nema za 'leba" ! Ali toliko si veliki i jak koliko u oskudici i nemastini uspes da sacuvas dostojanstvo ! Neko ce reci da je to nemoguce... ali to je samo konformizam ! Lako je u izobilju biti dasa... ali u oskudici sacuvati postenje , dostojanstvo i humanost to je sveta duznost, bogougodna !
  9. Ma sto njega niste malo "pograbuljali" pa da izgleda kao ovaj tostolobik !
  10. Ma pustio bi on nju, al" nece ona njega ! Tanka je granica izmedju lovca i lovine !
  11. To se zove ribolovac! Sve je u dobroj ruci ! Kad covek ima dobru ruku ne treba mu ni stap ni masina !
  12. To brate, kad pocnu da sevaju minici !
  13. Bravo majstore... i za temu i za tehniku ! I sam vrlo cesto pecam sharana na plovak, jer u tome ima stvarno mnogo adrenalina... a tek nocno pecanje na plovak ... ko ima slabo srce ne preporucujem ! Koristim i waggler-e, kao i neke varijante kliznih plovaka a ovaj me pellet waggler i nacin kako ga koristis nesto podseti na staro dobro guscje pero !
  14. C c c... ! Jebo te, koje razocarenje ! I to za koju kintu ! Sad vidim da sam bio u pravu kad sam jednom komentarisao da je to previse para za toliko muzike ! Doduse to je bio komentar vezan za Aeo Technium, ali poenta je ista ! Naime moj ortak je prilikom pakovanja, slucajno, ceono (po spulni) "kucnuo" Aero Tecniuma, i puk"o je "warm shaft slider" k"o da je od stakla !!! Da nisam bio ocevidac ne bih mogao da verujem !
×
×
  • Create New...