Jump to content

dejan zarkov

Registrovani Član
  • Posts

    253
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

Everything posted by dejan zarkov

  1. Kapa dole sa moje strane. Ne znam majke mi sta bih ti vise rekao. Poznavajuci sebe, ja bih izdrzao najvise petinu od ovog sto si ti izdrzao na vodi bez bipa. To da li je vredelo, znas samo ti kad pred spavanje pogledas u plafon i uradis "popis" u glavi. Riba je divna i jos jednom cestitam. Sale i tvoji filmovi su super, rado ih gledam. Obojica lepo umete da kroz film docarate sintezu modernog sarandzije, sarana i prirode.
  2. https://youtu.be/SL4xu_BnzBE Prebacite na 2:30. Nista mi nije bilo jasno kada je covek rekao koji je datum. A ti Dejane sedi kuci... ????
  3. Da Sale. Ovaj model kao ja sto imam se podesava. Model kao moj je ''fish ng 2 camo''
  4. Pogledah sad na fb. Divan snimak, divna priroda. Bez suvisnih reci, buke. Kao da sam bio tamo ???? Posebno lep deo je vracanje ribe, tj. teatralan način na koji je skliznula sa duseka i otisla kuci. Bravo, zaista lepo!
  5. Mislim da njihov najveci krevet nije podesiv po uglovima, nego moze biti samo ravan (180°). Koliko me secanje sluzi, zato ga nisam uzeo, posto je razlika u ceni neznatna. Ispravi me ako gresim...
  6. Da Sale, po slikama deluje kao kopija fx stolice. Eh sad, ne bih mogao da ti dam poredjenje, posto tu foksovu stolicu nisam koristio. Sto se tice MG stolice, sve gore napisano za krevet, vazi i za nju. Sve moje potrebe zadovoljava, veoma je udobna, par puta sam i dremao u njoj.
  7. Na to bi on morao da ti odgovori. Ja Boga mi ne znam ????
  8. Moze big snooze. Probao sam drugarovu na svom krevetu, posto sam razmisljao da je kupim. Mene je privukla cena od 8000 rsd. Alternativa je bila carp pro, ali je odluka pala na mg. Kupio sam sam i mg stolicu u istom talasu nabavke, tako da je to reseno... Uspesno
  9. Jedno je sigurno. Momak zna da peca. Gledao sam ranije neke snimke, opasno muva smudja.Definitivno ima sluha za pecanje vise od prosecnih ribolovaca..O tome da li je eticki pecati sarane na 6 stapova i o komercijalnom delu- ne bih, ali ovo prvo je sigurno.
  10. Sasvim dobro resenje, koje se uklapa u 40% gore navedenog budzeta je MG-ov (autosportov) krevet. Uvek ga hvalim. Pre svega privukao me je cenom. Lezaj se moze podesiti na 180° (potpuno ravan), koristio sam ga i kao stolicu (90°), ima 6 nogica, jedino sto se presvlaka ne skida. Sirok je 80 cm. Spavao vise puta u njemu po 7 sati. Sasvim komforno.Nije se nigde rasklimao, nista nije ispalo, prezubilo se ili pocepalo. Imam 105 kg, ako je i taj podatak od koristi ????
  11. Nije lazna informacija. Saranska asocijacija je objavila na svom fb profilu.
  12. Bas u subotu, ispijajuci pivo sa drugarima dotakli smo se teme escort devojaka. Gledali smo sajt gde se oglasavaju, komentarisali medju sobom... Mogu vam reci-nema nista za 300 evrica. Salu na stranu, istog trenutka bih menjao svu opremu koju sam kupovao napornim radom. Za jeftiniju opremu na koju sm pecao kad sam i redjao najvece uspehe. Tada sam imao nesto sto novac nije mogao da kupi-VREME.
  13. Ide zima... Pitanje je sta ce se desiti sa faunom kad led okuje to malo plitke vode. Jos ako zima potraje, kao sto je to bio slucaj 2017. kad se led na vodi zadrzao mesec dana, sve prognoze su blago receno pesimisticne ????
  14. Ali kad se setim dana kaad sam kupio Demon 'set'... Pun gas na vodu, misleci u sebi da ce sada same ribe skakati u meredov ???? probao i da hranim njime kao i bez hranjenja...Stavim ga i dan danas kad sam ocajan, pa krenem da brljavim, ne bih li nesto iscackao. Iznenadice jednom....
  15. Probao sam sve i svasta sa demonom, ali na ovu boilu nazalost nikad nisam imao ribu. Imam i pop up i dip,probao i sa i bez.Probao demon +fish, demon+meso, demon+voce i ni bip ???? izgleda da sam usamljen slucaj.
  16. Nije to bas tako... Pre svega, moras tacno znati sta zelis da uvezes. Krajnja cena je usko povezana sa paritetom prevoza (da uprostim-ko placa transport). Posto sigurno neces uzeti ceo kamion, kombi ili neko drugo prevozno sredstvo puno robe, roba bi dosla zbirno, a cena transporta se proporcionalno racuna. Prema vrednosti robe, ne po masi. Potrebno ti je resenje ministarstva veterine da je roba bezbedna za zivotinje, a na granici ce ti uzeti uzorke kako bi se uradila lab analiza i utvrdio tarifni broj. Ne znam ko je gore napisao, ali carinik ne moze da te odere. Dokumentaciju prilaze carinski agent(spediter) u ime tvoje firme i ti ni ne znas koji carik obradjuje tvoju dokumentaciju. Da se razumemo, uzeo bi on tebi pare da moze, ali nema za sta ???? Carinsku stopu nemas, posto je roba Evropskog porekla i dobijas eur1 obrazac kao povlasticu. Placas samp 20%pdv-a od ukupne vrednosti iz JCI-a(jedinstvena carinska isprava). Znaci placas prevoz, ako je na franko paritetu, a verovatno ce i biti posto ti prodavci nece traziti vozilo za robu u vrednosti od par stotina eura. Dalje placas potvrdu od ministarstva veterine i hemijske analize, 20% pdv i spedicija (podnosilac isprave) ce ti uzeti od 2000-4000 rsd. Nisam planirao da ovoliko 'prosipam pamet' ali reko da vam objasnim kako to ide. Moje licno misljenje je da je najbolje da kupis od Duce. Zasto? Zato sto je njihov zastupnik za Srbiju i dobija sigurno po manjoj ceni u odnosu na onu koja bi tebi bila ponudjena, ako bi uopste i hteli da ti prodaju. Veliki su troskovi za samo jedan uvoz, a ako uzmes vece kolicine, nece biti sveze posle xy vremena koliko bi to stajalo dok ne iskoristis. Suma sumarum, mislim da je bolje kupiti ovde. Da ne reklamiram Ducu, ali decko nudi rinfuz po prihvatljivim cenama i vise je nego korektan covek i trgovac.
  17. Kupio sam i ja u medjuvremenu. Ima samo jednu manu. Ne cujem bazu iz kreveta ???? Toliko dobro spavam u njemu, da vam ne mogu opisati. I ustajem odmoran, ne onako 'pokrjan'. Svaka preporuka.
  18. Ima li neko neki kontakt menadzmenta jezera?
  19. dejan zarkov

    SPOD MIX

    U jednoj radnji-tesko. Ja to radim ovako:800gr tigera(odvojeno od svega),1. 5 kg kukuruza, 500gr konoplje, 1 kg hrane za kanarince, 2 kg secerca. Ambarac natapati 48h, par sati pred kuvanje dodati konoplju i pticiju hranu. Kuvati 1h i ostaviti poklopljeno u serpi barem 12h. Naknadno dodati (odmrznut) secerac.
  20. Ljudi, kakva su iskustva sa mg krevetima? Ciljam na krevet mg big holiday, ali me interesuje misljenje i za druge modele istog proizvodjaca. Da li su se slucajno nekom lomili, kako se spava u njima?
  21. dejan zarkov

    Mika Alas

    Video sam Goranov komentar na fb. Otvara se 29.marta, vikendom slobodno pecanje tek u julu i avgustu.
  22. Uzeo sam jednu affinity 8000, polovnu. Planiram je za spod. Jel neko koristio istu za spod? Kakve su impresije, rastu li misici od toga? ????
×
×
  • Create New...