Jump to content

Milan^

Registrovani Član
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by Milan^

  1. 3x Shimano Beastmaster 13ft 3,5lbs stara serija 3x Shimano BBLC
  2. Moj glas ide za BBLC,njih sam hteo i kupio sam,mozda je malo teza,ali meni licno to ne smeta,bas je robusna i kao tenk je,mislim da ti nebi leglo uz Velocity jer imaju tanak blank.
  3. Da to je taj,jedino da pozoves pa ti oni mogu reci da li to moze,ja cu ga za sebe definitivno uzeti
  4. MG Autosport ima super krevete,ja uskoro trebam kupiti jedan takav. Cena je oko 9000din,a koliko cujem mnogo muzike za smesne pare.
  5. Danas probao,13ft 3,5lbs olovo 90g+sistem bez šoka,100m kao od sale bez zapinjanja,jos sam ja slab bacac tako da neki iskusniji mogu mnooogo dalje da potegnu.
  6. Drugari jel neko probao c3 new i kakva su iskustva? Konkretno me interesuje verzija 12ft 3,5lbs.
  7. Poslao sam ti gde ima u pp.
  8. I mene isto interesuje,iskreno ne vidim neku razliku.. Znam ljude koji razvlace preko kocnice,bajta i sve je okej,nikad nisam video da tu neko koristi stipaljku al verujem da je ucinkovita.
  9. Evo da dam mali info za 2018. godinu.. Stanje je sledece,saran radi jos gore nego prosle godine,skoro da niko nije dobio osim zadnjih mesta koja dobijaju po kojeg ali takodje i to je slabo..Ribocuvarska sluzba jedva da i radi,koliko sam cuo od starijih kolega gotovo da je i nema. Babuska i sitan saran rade solidno u poslednje vreme,kao i bela riba.Bilo je lepih ulova soma. Sve u svemu saran jako slabo,svi kazu da je ovo najgora sezona do sad,a ako se nesto ne preduzme bice sve gore .
  10. Druze,gde mogu da se kupe te stipaljke?
  11. Slazem se,najbolje je poneti stap pa spustiti,ali ako plivamo do hranilista onda je to neizvodljivo,ili jako tesko za izvesti. Jedan kolega na obali da doteze i navodi a drugi u vodi razvlaci,po meni najbolje resenje.
  12. Pokusao sam,ali opet treba neko,najbolje je kad je bar dvoje nas,zanimljivije bude,a i na kraju krajeva ne mozes sam piti ????
  13. Treba i neko na obali da te navodi ako plivas i da dotegne najlone,to je jedna jedina mana.
  14. Jos jedna prednost razvlacenja je ta sto mozete koristiti stapove koji su osetljiviji na primer 2,5lbs,i mozete samo zamisliti kakav je osecaj kad na 150+ metara vam udari komad 10kg+,pravo uzivanje .
  15. Ja sam uvek za razvlacenje ukoliko je to dozvoljeno i ako vreme dozvoljava.. Jer kad razvlacim znam da mi je sistem tacno tamo gde hocu u milimetar. Dok kod zabacivanja pogotovo na vecim daljinama je gotovo nemoguce pogoditi spot u zeljenu tacku,a i fizicki je naporno i za ribolovca i za pribor. Ako si u mogucnosti obavezno razvlaci sisteme..
  16. Milan^

    Slike

    Jezero Moharac - Erdevik.. Meni licno prelepo jezero,ovo su samo neke od slika.
  17. Sve najbolje,puno srece, zdravlja i krupnih sarana!
  18. Od tih sto si naveo Fox Mr+,ali u sustini koji god uzmes od navedenih neces pogresiti.
  19. Druze,poslao sam ti gde imas na pp.
  20. /index.php?showtopic=10931&do=findComment&comment=136382 Mozda ce ti biti od pomoci
  21. Milan^

    Jezero Tikvara

    https://postimg.cc/image/aosgr9i7h/ Uzivo sa Tikvare,cini se lepo jezero. Primetio sam da ima dosta camaca,pa me interesuje jel se moze mozda iznajmiti?
×
×
  • Create New...