Jump to content

Jezero Sisevac


milan

Recommended Posts

Ambijent i priroda oko jezera je cista 10-tka.Sto se ribe tice tu je krajem prosle godine ubacena riba sa Mike Alasa jer vlasnik Sisevca je vlasnik i Mike Alasa...ove godine je sredio i posuo sljunkom strmiju stranu jezera.Sto se tice ribolova mislim da je dnevna dozvola 1000din ove sezone.Zadnji put sam bio prosle godine riba je lepo radila na baku....drugar je lepo prolazio sa melegovim boilama pored mene....neko poredjenje da napravimo sa tim manjim komercijalama recimo Peca ribnjak-Samaila-Sisevac---ja bih uvek prvo Sisevac posetio.

Link to comment
Share on other sites

A jeli je dozvoljenjo pecanje metod fider tehnikom. Hvala vam

pa ta voda je i vise za feeder ribolov tako da ti je dozvoljeno metod jer je jezerce veoma malo mozda nekih 120 sa 50 met
Link to comment
Share on other sites

I da lep je ambijent ali vise za porodicno pecanje i uzivanje inace i treba imati kolica jer pristup jezeru nije dozvoljen kolima sto je dobro ali svaki ribolovac treba imati kolica ili moze se usluziti njihovim kolicima za kosenje trave koja mozes uzeti pa vratiti nazad pa opet po kolica kad trebas da se pakujes a i to nisu adekvatna kolica pa je problem ispadanje stvari iz istih.
Link to comment
Share on other sites

Nemaju nikakve veze samo pitam jeli ima ribe i jeli se moze upecati, zato pitam. Hvala vam. Dali vredi ici na ovo jezero?

Ne znam sta ocekujes od pecanja(30-50-100 riba za izlazak) i kako provodis vreme pored vode,nekima je dovoljno da budu pored vode i da se opuste i odmore od naporne nedelje.....a ribe ako bude-bude!!!

Ima ribe u Sisevcu-sve zavisi od tehnike za koju se opredelis i naravno taktike i izbora mamca....bistro!!!

Link to comment
Share on other sites

Letos sam pecao tamo i jako se lepi proveo kako na jezeru tako i u restoranu. Ribe ima sasvim dovoljno recimo za taj dan smo imali desetak riba ribe su bile velicine recimo 7+ pa mozda najveca 10.Hvatani su i manji sarani fiderom i nekim drugim ne klasicnim saranskim tehnikama.

 

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
A zna li neko jeli se jezero snabdeva sa toplom vodom posto je tamomtermalni izvor. ili se snabdeva obicnom vodom. Pitam zbog zimskog pecanja jer ako je topla voda onda ce biti ulova sigurno. Hvala vam.
Link to comment
Share on other sites

Jezero se snabdeva termalnom vodom kao i bazeni,zimi pola jezera bude zamrznuto,a polovina bliza cevi gde ulazi voda ne zamrzava.Problem zimskog pecanja je los put ako ima snega i leda jako je tesko proci i stici do jezera.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...