Petar Novi Sad Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Nisam nikada pecao na Kamenjaru sarana, a smeknuo sam cini mi se lepo mesto sa potopljenim stablom i nekim krsom, pa ako ima neko od iskusnijih Novosadskih sarandzija da mi da neki savet, prvenstveno da li vredi uopste praviti neku kampanju na tom delu Dunava...Hvala O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Koliko znam kamenjar je nekada bio jako dobro mesto. Ali su nazalost sve pozicije postale preplitke jer se pesak natalozio uz obalu i nisam bas siguran koliko se tu neka ozbiljna riba zadrzava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar Novi Sad Posted June 2, 2018 Author Share Posted June 2, 2018 Tako se i meni nesto cini, privuklo mi paznju drvo u vodi, pa mi odmah proradio instinkt (-: Probacu par dana da obilazim pa cu videti...U potrazi sam za mestom na Dunavu za ovu godinu pa cackam sve redom...Imas neki predlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar Novi Sad Posted June 2, 2018 Author Share Posted June 2, 2018 U svakom slucaju hvala za informaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts