Jump to content

Okuma Power Liner 65 BF

Recommended Posts

Aako su ko i ostale mašine iz njihovog programa onda nema greške. Pecao sam na Axeone, a još uvek imam Longbow 65 i ne prodajem ih (do sad su izvadile po našim rekama svaka bar po 500-600 kg. ribe, ali neki imaju problem što ne piše made in japan. :handgestures-thumbupright:

Imam Axeon i posle jedne sezone na spod stapu melje kao mlin za kafu a svaki drugi zabacaj najlon nekako zavrsi ispod spulne...a i lose slaze...

E sve se to nije desavalo dok sam samo pecao na njega ali spod ga unisti...

I jos posle trece godine u sluzbi spala mi je sva farba sa plasticnih delova,ono zlatno...

Inace imam i jedan koronado koji sam uzeo za more i na njega nemam zamerke ali nisam ga ni koristio nesto preterano.

Hvala na odgovorima.Imam i ja jednu Okumu,doduse manju Longbow 60 vec tri godine ,sa kojom sam zadovoljan.Ove Power Liner 65 sam video(nisam pecao) i svidele su mi se,mada sam na nekom sarandzijskom forumu,ne znam koji je bio,procitao ne bas pohvalne,pa cak i posprdne komentare o okuminim masinicama.

Ja isto imam LONGBOW LBT-65 , ne da mogu nesto lose reci o njima nego naprotiv apsolutno sve najbolje o njima , trebalo bi da i POWERLINER nastave tradiciju OKUME kao dobre i pouzdane masinice ali iskustva su razlicita , uvek ces naci nekoga ko je imao nekih problema sto naravno ne znaci da nesto ne valja mislim da generalno odnos cene i onoga sto dobije je za svaku preporuku

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
imao 3 komada i prodao ih. ALI! Ne zato jer su slabe, rola za te novce... odlična. Ima brzi prenos, pa se treba malo privadit, jer imaš ponekad filing ko da kamen motaš kad je riba gore. Kočnica je super, jedino baitrunner je pomalo kineski ali opet ok. Pouzdana rola i puno ljudi lovi na nju.

• Create New...