sasa Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Kupio sam skoro greys prodigy plus 50 12/3 lb,čini mi se jako mekan,ne mogu da bacim preko 100m sa njim,zna li mozda neko koja je najbolja gramaža olova za njega za dsalji izbačaj? Ja sam bacao sa olovom 90gr.long cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Treba ti LC masinica naravno pun sanzer, najlon 0,25-0,30mm sto meksi (gt80,jrc....) šok predvez jedno 6 metara i smanji olovo na 80g, mada moze i 90g.leti 130m sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Mislim davide da je ipak i do coveka i do tehnike Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 pa treba i vremena makar dva pecanja da ti srce omekani da bi mogao da ga zategnes. tehnika je naj bitnija i ledja ....taj stap ima garanciju zato NE STEDI . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ja sam bacao sa njima 125 metara izmerenih na suvom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Izgleda da će tu ipak tehnika biti u pitanju. Sa spro rojality stapovima i sa spro mašinicama jedva da sam u početku uspeo da bacim nekih 70m, sad sam promenio mašinice na BBLC i uz malo vežbe i izlaska na vodu bacam i do 110m bez problema, a tek sa takvim štapovima kao greys netreba da predtstavlja problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yucarp Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Tehnika je najbitnija... Sa 3 libre ne treba ocekivati puno, iako je tvoj stap jedan od ostrijih od 3 lbs na trzistu... Sa x flite 50 plus bacam sa sistemom do 110 metara... mozes ocekivati sa tim stapom koji metar vise... ali bez pva naravno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Hvala na savetima možda još nisam ušao u štos jer to mi je bio prvi izlazak na vodu sa tim štapovima ,što se tiče tehnike imam šimanove HIPERLUP štapove 12/3lb i bacam 130m sa njima sa mašinicom tika skepter skojom sa bacao i grejsa.Još jednom zahvaljujem na izdvojenom vremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Sam si reko sve.Shimano i greys su dva sasvim razlicita shtapa a po tome i sasvim drugacije reagiraju na tehniku.Ako si bio naviknut na mekshe shtapove sad treba na malo kruce ali sa vezbom sve se ispravlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun-ruma Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Sale,ne manjkas ti sa tehnikom ni najmanje,stapovi su ekstra!!!Potrebno je izvesno vreme da sve legne u ruku...pitacu te posle jedno pet pecanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjans Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Ne znam u cemu je problem...Ja sam ih probao i lepo idu mozda zato sto nisu moji pa ih ne zalim ...hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 upoznao sam sasu u nedelju i video stapove i isao preko da mu odkacim olovo sto znaci tehnika je savladana ...stap mi se svidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
marjan Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Znaci vreme je da ih kupis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 vrerme je ....a i probao sam sx prodidzi i jaoj kako mi lezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjans Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 upoznao sam sasu u nedelju i video stapove i isao preko da mu odkacim olovo sto znaci tehnika je savladana ...stap mi se svidja Sad' kad si ga upoznao, ni pakao ti nece tesko pasti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Posto znam od koga su kupljeni ti stapovi Sale je prevaren sigurno !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 Štapovi su kraj priče,komentari su suvišni, lako 130m.PREZADOVOLJAN SAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 A ja mislio da si prevaren !!!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 i sta ti je sad problem da bacis na 60 m .... nikad zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 Caki štapovi su odlični, Možda bi mogao u nedelju na Basijanu ali ko će ići preko da otkači ako ne dodje Sremac :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Caki štapovi su odlični, Možda bi mogao u nedelju na Basijanu ali ko će ići preko da otkači ako ne dodje Sremac :D .pa ko ce ti pecati na mestu ako necu ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
soko Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ajde ti prijatelju na vodu i vezbaj,bitne stvari tehnika,duzina ruku ,visina kad se sve uzme u obzir odes na ripstol malo se istegnes budes veliki kao MESAROS i onda pici bacaj gde hoces Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ajde ti prijatelju na vodu i vezbaj,bitne stvari tehnika,duzina ruku ,visina kad se sve uzme u obzir odes na ripstol malo se istegnes budes veliki kao MESAROS i onda pici bacaj gde hoces Kao Janosh Mesarosh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts