BataKV Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Šta radite kada pukne gumica na točkiću signalizatora.Ako nema da se nabavi originalna gumica,koja je najbolja alternativa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Makar je to najmanji problem...Skines staru pohabanu i odes u radnju za vodoinstalatere i najdes slicnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 pa stace ti gumica radi i bez nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Radi Bambi ali nije zdravo pa stace ti gumica radi i bez nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Sve sam prekopao i ne mogu da nadjem istu.Našao sam gumicu istog prečnika ali je deblja i kada sam je postavio,najlon ulazi izmedju gumice i plastike,tako da ne radi dobro.Makar je to najmanji problem...Skines staru pohabanu i odes u radnju za vodoinstalatere i najdes slicnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Šta radite kada pukne gumica na točkiću signalizatora.Ako nema da se nabavi originalna gumica,koja je najbolja alternativa?Alternativa ti je Dunlop SuperSport :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Ma nije moguce da nema ni jedna gumica tog ili slicnog precnika i debljine kao sto je fabricka.... Nemoguce... A u pitanju su koji signalizatori...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 odes u neki auto servis i trazis oring gumice oni ti iznesu razne precnike i debljine pa biraj ja ih u mom servisu imam pa ako nenadjes javi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 Hvala,rešeno običnim silikonom i radi bez greške!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
majda Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Hvala,rešeno običnim silikonom i radi bez greške!! Vise put sam rjesavao taj problem kod fox-a, time da sam škarama poravnao krajeve gumice i zaljepio super ljepilom i redi i dan danas.Ostavis da se osusi dobro i lagano navučeš nazad i šljaka provjereno 100%..pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts