Jump to content

`nači Pantela! :)


Vojkan

Recommended Posts

Направили зезу ја,кумара и онаи Лука Модрић хрват..

Жемка ја Модрићу "Деси усташо?",каже мени Модрић "Откуд ти четниче?"...

Каже кумара "Вид' четника,вид' усташе,још вам само педер фали".

Оно долази Жигара и каже "Не фали"...

А ми кома,патос,невера,ургентна!

Link to comment
Share on other sites

Направили зезу ја,кумара и онаи Лука Модрић хрват..

Жемка ја Модрићу "Деси усташо?",каже мени Модрић "Откуд ти четниче?"...

Каже кумара "Вид' четника,вид' усташе,још вам само педер фали".

Оно долази Жигара и каже "Не фали"...

А ми кома,патос,невера,ургентна!

Link to comment
Share on other sites

Stankela

Решијо ја тако један дан да се одужим Пантели за екскурзиу по Грчкој и зовнем њега и Жигару да проведу један квалитетан летњи викенд у земљи облика чизме.

И сад пази сцену, шетамо ми кроз центар мог родног града Милана, ја гентлмен чоек обуко сако-краватицу-ципелицу, кумара фенсерај као и увек нешто дречаво шарено да шљашти на све стране (певац се спремио да нагази неку талијанску живину) а Жигара љомбер, као и увек, у бермудицама и капицом на глави као да крено на плажу, сељак.

Кренуле бицури да прилазе и да ми траже аутограм а ова двојца неверују какву популарност имам и збуњеним погледом прате тај ред пичетине око мене. Почо ја да се потписујем по сисама, брусевима, гаћицама и дилдојима и то трајало дуго, дуго и приметим ја да Пантела почо да пизди и да видно изражава свое незадовољство. Задиго кумара сребрно-розе мајицу и крено да се мази по трбушњаку а у исто време прича на српском јер га нико не разуме: " ЈА САМ БРЕ РАСАН, ЦЕЛИВАИТЕ МИ БЛУДИШУ БИЧАРКЕ !"

Провалио Пантела да га нико не 'ебе ни два посто и онако очајнички у шаљивом тону каже мени: " Ал си сиса Станкела, па дај мало и нама и ми имамо душу".

Истог тренутка излазим из масе пичетина и долазим до Жигаре и Пантеле, вадим црвени маркер и потписујем се кумари на мајицу а Жиги на капицу.

Њих двојица кадар две благотелеће фаце а ја кома !

Link to comment
Share on other sites

Начи вако...

Пре пар дана дошли смо у Словенију,земљу прцаву...Приватним авионом наравно (ние Пантела циција или осредњи голгетер)...Пижон је тео да обиђемо

хотелске собе методом брзог прегледа соба (да ние коим случаем озвучено)..

Натеро нас је и да на глави носимо материјал врсте алуминиум,да нам Јанези не читају мисли (иако су мое мисли биле у ноћном клубу)...Одрадили смо јеан тренинг..Чак сам петним ударцем избацио Жигару из равнотеже..Једном сам погодио ракљу...Жонпи је форсирао игру типа рагби,али ја нисам играо јер је то игра врсте сељачка...Каје пао мрак отишли смо у неки словеначки клуб.

"Магацин" се зове ваљда јебем ли га...Или "Складиште",небитно..

Касмо ушли пита ме једна бичарка ћешо да ти блајвујем,употребио сам датив у виду питања,КОМЕ?ЧЕМУ?Она каже:"Теби Пантела голгетеру расни.."

Ја реко у фазну нећу ја,акооће Жигара..Жигара је одеведе у собу уз кувано вино,Кемал Монтено путем грамофона...Следеће јутро се пробудим у кревету са шимејлима неким,транџама јебеним,а они у фазону "оплодио нас Пантела".

Ја устанем до минибара,кад има шта и да дивим..

Жонпи цирка алкохол типа виски подтипа Џек Дениелс...

А Станкела кома!

Link to comment
Share on other sites

Начи саће Пантела да напише текст у складу са одлазком једне велике легенде,Видаре,нашег Видаре...Видара је особа типа министар подтипа одбране..Начи пробаш да га заобиђеш зонфић бициклица,а Видара ти узме лопту и нагули је на суседни стадион...Да,да такав је Видара...Пошто је отишо у зонфићу бикам а леџнд сад је ред да Пантела напише јеан текст врсте едукативан,типа не-превише-дуг...Кацмо играли против континента врсте Аустралиа на такмичењу врсте СП подврсте Саут Африка..Нате оно шо је испевала Шакира,Пикеова бичарка..Начи улазимо ми на борилиште типа травнато,узмем комад биљке врсте трава подврсте хлорофила пуна (мора Пантела дузме да избаја,научио у Песежеу од чамуга)..Кадоно Жигара се бие са играчем типа противничким..А ја у фазону "Ало малиша,наш ти ко сам ја"..

Каже мени мали цовпа Аустралианац "Извини Пантела голгетеру расни,исказуем ти поштовање типа превелико"...Изкулиро Пантела...

Почиње меч типа резултацки битан...Пантела се креће као газела,растура противничке играче своим елегантним заузимањем простора..Шаљем једну лопту за Жигару да буде гуд хедер,али иде у ред врсте даблве..А ја у фазну "Извини Жигара љомберу,нисам нашо кординате типа одговарајуће."..

Меч се ломи методом убрзавања темпа..Аустралианац неки мали обара Жигару,учи мато зонфа,а ја оно као "Ало Аустралопитек есам ти реко да ми не дираш Жигару,немо да пустим Видару на тебе."

Кадоно мук!Нитсе јавља аустралианац,ни Жигара,ни Станкела...Нико неверуе...Поштовање типа максимално..Начи Видара матиро своим именом..

 

А Антара неверуе!

Link to comment
Share on other sites

`Nači plačem! :rofl:

 

Жигара у слагалици а Станкела кома.

 

Гледали ја и Жигара слагалицу музичку путем сателита Пантела покидо мои број методом иам тачан брои а Жигара само говори стоп стоп стоп.

 

http://img683.imageshack.us/img683/1949/zigarastopstopstop.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ne bih znao da ti kazem, neki dokoni ludak, verovatno!!

`Nači.

 

-Кацам игро у швабии,пређем све дефанзивце,а Ацо Станоевић преносио меч..

Гоши клецају ножице и ја сад само треба да напуцам балон у платнену површину имена мрежа.Каже Ацо "Иде Пантела,покушаће да шутира,његова бабушка е иначе стрелац у хороскопу".Утом матирам гошу спољним ударцем врсте ефеј и жемка "Ние Ацо моја бабушка стрелац,моја баба је риба по зодиаку".

 

А Бекенбауер гледа неверуе

Link to comment
Share on other sites

Прошетали ја и Станкела по Милану мода фазон оно-ово.Нађемо неке жабарке да се лома размножимо ко полиноми у загради.И чекамо ми на тргу,фонтана пиша фазон млазови и ја се узвртио.Реко кумари "Извини кумара,морам да шампи.".Каже кумара "Ко фака жабарке,немои моса да се упишаш на тргу,демои у мекдоналдс".И улазимо ми у Мекдоналдс кадоно један талиан зализани слуша емпетри,пицикато музику ваљде и хаса жабље батаке ко кумара чварке за Божић типа православни.
Link to comment
Share on other sites

Stadion

 

Сигурно да основу сваког стадиона чине јужна трибина, северна трибина, источна трибина: ПАНТЕЛА, западна трибина: САГАПО па опет источна: ПАНТЕЛА па западна: САГАПО итд. а Пантелу обузме нека много лепа емоција.

 

Било је ту лепих здања током каријере за време које сам сигурно исписо неке од најлепших фудбалских страница за фудбалске уџбенике. Типа на Караискакију против Атромитоса код трећег гола пролазим једног, другог, трећег урадим пируетом такође и бициклицом и фазон застанем коју секунду наместим чапу да скапира аудиторијум шта сам урадио прођем још једног методом лако и између мене и гола само гоша, фатам је пуном плански право у пречку - лопта се враћа примам на груди наш који пријем туткало и разантним ударцем у доњи леви матирам, брзо трчим до корнер заставице ту ме чека Станкела и кренемо да ђускамо скромна једна забавица поводом еврогола кад дотрчава Жигара као и он да ђуска с нама и почо пева: То, идемо, трпај - самба деђанде тана нана на на на а ја и Станкела гледамо кадар невера. Кажем му ја: Дечкић, ај одеш поиграш се с речима методом укрштања, имаш Супер Сканди на клупи, случајно поно. А сутрадан сам се у различитим новинскиm ступцима обрео у виду субјекта између придева магични и глагола прекаљено матиро. Имам ту неку свеску Пигна Натуре и у њу лепим те текстуалне посластице.

Link to comment
Share on other sites

Сигурно да одбиа да стане Пантела са голгетерском сериом и придржава се мотоа врсте : "Гасовита површина типа небо е граница".

А Станкела шаље емотиконе у виду невере путем мреже типа социалне!

Link to comment
Share on other sites

Сигурно да има неверних персона кое хфата осећај типа неверица око моег учинка типа голгетерског.Сматра Пантела да е уз помоћ акробациа током минуле утакмице и осећаја познатиег

као сигурност при узвођењу ударца врсте казнегог,ућуткао особе имена Томе типа неверне.

Само би Пантела сугерисао на једну корекциу ито у пределу наслова,а тое:

"Грчки херој,србске крви,Пантела,одвео Олимпиакос на врх планинског масива,познатиег као Олимп".

 

А Видара кома поводом мог ударца са креча!

Link to comment
Share on other sites

Крено Жигара да ме килуе авепеом.Ја узмем мачету и пресечем му артериу.Пошаљем поруку за све екипе "Нема авепеа".

 

А на серверу мук!

Link to comment
Share on other sites

Затеко сам Фејсару у гледању филма категорије ероцки он поцрвенео реко ако братори само ти гланцај ракету неће Пантела дати прекида ужитак.
Link to comment
Share on other sites

Пришла ми риба из ранга природних катастрофа фазон ћао ћао окренем се ка Станкели покажем на несрећу реко кумара одвезо ти се коњ а он кома.
Link to comment
Share on other sites

Начи било је у плану да гостујемо Девичанским острвима наместим ја шишкице у рикверц и цибанишем ћене више бити Девичанска а Станкела кома.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...