vladimir bog Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 tako je!!! uvek cu pre dati 1500 ako znam da me cekaju pravi uslovi na vodi, daleko zabacivanje, borbena riba, ambijent pre svega.... a ne neka voda (bez uvrede) 50m sirine i 150 duzine sa osam tona ribe.... ma batali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Tih 30% ce bas dobro doci na cenu dnevne dozvole koja je bila 1500din.Izvini Prdoni nista licno!Igrace koji su spremni da odpecaju takmicenje kao ovo,boli uvo za 6-7crvenih koje ce da daju za trening.Smekeri koji zapucaju iz inostranstva se sigurno nece ciganciti za 20-30evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 nije to bio cilj,cilj je bio na neki nacin pokloniti koliko toliko paznje onima koji bi pecali takmicenje,mozda je pogresan nacin,ja sam islio da je to ok ljudi izasli u susret Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 nije to bio cilj,cilj je bio na neki nacin pokloniti koliko toliko paznje onima koji bi pecali takmicenje,mozda je pogresan nacin,ja sam islio da je to ok ljudi izasli u susretnaravno da je ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Nema novcanih nagrada Jedna dobronamerna kritika-savet. Vidim da imas top vodu,sponzore,imas volju,cudi me da toliko gresis u organizaciji.Mani se tih automobila i vaucera za letovanja,jer ti je ciljna grupa top ekipe koje treba da istresu 1500e a takve ljude tesko da zanimaju robne nagradeStavi bre 65-70 posto nagradni fond u kesu i napuni taj kup.Barem si ti to video po kupovima po Hrvatskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Jedna dobronamerna kritika-savet. Vidim da imas top vodu,sponzore,imas volju,cudi me da toliko gresis u organizaciji.Mani se tih automobila i vaucera za letovanja,jer ti je ciljna grupa top ekipe koje treba da istresu 1500e a takve ljude tesko da zanimaju robne nagradeStavi bre 65-70 posto nagradni fond u kesu i napuni taj kup.Barem si ti to video po kupovima po Hrvatskoj. 100% si u pravu,ko da 1500e za takmicenje dace i 2000 da ode na kopaonik kad hoce i skim hoce.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 ako racunamo da su fieste 10keu, dobijamo 20hilj i ta zimovaja sto je svakako ispod svakog proseka nagrada.Cujem da je predvidjeno do 80 ekipa tako da u slucaju da bude maksimalan broj ekipa fond nagrada je 30 i kusur posto. U slucaju da bude 50 ekipa fond je do maksimalnih 50%.U oba slucaa kao sto Kiza rece nagradni fond je ispod svakog proseka da bi se toliki broj ekipa prijavio Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 osamdeset ekipa, ihaj to bi bilo super,ovo je bilo za situaciju do trideset pet ekipa,ako bude preko toga dodaje se sve u nagradni fond,kako videcemo ali cisto sumnjam da cemo preci granicu od cetrdeset.to nam je otprilike projektovan broj ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bog Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Moze parice... pozdravljam!! klasika, prva tri mesta i najveca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Sta sad bi sa ovim takmicenjem sta se desava....prdo mogo bi malo da nas obavestis... :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukarp Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 ja prijavljujem ekipu posto cu verovatno da budem i jedini pa da ne propadnu ti auti Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Napomenuto mi je da ce se nesto menjati ali nisam hteo nista pisati dok nedobijem konkretno obavestenje.Sve ostaje isto sem nagrada. Nagrade sacinjavaju osamdeset posto od uplacenog iznosa,pa koliko ekipa da bude.1 mesto 50 posto2. mesto 30 posto3.mesto 20 posto od nagradnog fonda4.mesto sedam dana na kopaonikunajveca riba ista nagrada jebiga cu karp propade ti plan :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko bb Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Napomenuto mi je da ce se nesto menjati ali nisam hteo nista pisati dok nedobijem konkretno obavestenje.Sve ostaje isto sem nagrada. Nagrade sacinjavaju osamdeset posto od uplacenog iznosa,pa koliko ekipa da bude.1 mesto 50 posto2. mesto 30 posto3.mesto 20 posto od nagradnog fonda4.mesto sedam dana na kopaonikunajveca riba ista nagrada jebiga cu karp propade ti plan :drinks:koliko ima prijavljenih?? do kada najranije prijaviti ekipu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 nema prijavljenih,posto nisam hteo uzimati nista dok se nedefinisu nagrade,ja sam bio za to da budu u autim i imali smo podrsku od Minje.Medjutim problem je bio za ljude van Srbije,sto i realno gledano stvarno predstavlja problem kako prevesti.tako da mi je kolega koji je tu glavni u organizaciji rekao da bude kes dogovorili smo se da bude veliki procenat od kotizacije u nagradama i to je to.Prijave od danas do petnaest dana pred pocetak takmicenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 nema prijavljenih,posto nisam hteo uzimati nista dok se nedefinisu nagrade,ja sam bio za to da budu u autim i imali smo podrsku od Minje.Medjutim problem je bio za ljude van Srbije,sto i realno gledano stvarno predstavlja problem kako prevesti.tako da mi je kolega koji je tu glavni u organizaciji rekao da bude kes dogovorili smo se da bude veliki procenat od kotizacije u nagradama i to je to.Prijave od danas do petnaest dana pred pocetak takmicenja.prijavljujem ekipu GRILE ruma,ali ne moj da omanes ovaj put.Javi se da se dogovorimo za placanje.Ovi sto nisu iz srbije ako osvoje fijestu otkupljujem za 5000evra ako odgovara :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Umalo da zaboravim,poziv je otvoren i za sponzore koji bi zeleli da uvelicaju ovo tamicenje i podare ucesnicima nesto od svojih proizvoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdelitee Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Prdo samo napred.Pravi kako si zamislio, pa ko hoce nek izvoli.Mislim da samo sa jakim takmicenjima mozemo da dobro izreklamiramo nase vode.Pozdrav i BISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran-Ruma Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Ako sam dobro razumeo ovu izmenu.Od uplata kotizacije(primer 70%)ide u nagradni fond i to raspodeli na I II III kako si vec nagovestio. :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 nisi dobro razumeo.Od uplata u nagradni fond ide 80 posto i to se deli kako je vec napisano.Dvadeset posto ide u troskove sudija i ostale zajebancije a bice ih dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 A posto su ulaznice za gledaoce i navijace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 A posto su ulaznice za gledaoce i navijace? Vazice markice iz GSP-a za ulaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 jel ima neki popust sa indexom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 20, 2011 Author Share Posted February 20, 2011 to cemo razmotriti na upravnom odboru,mislim da su indeksi jedino merodavni,naravno oni sa svim desetkama,koje nesumnjam da svi posedujemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 kako da ne posedujemo jos pitas,pa ovde su vecina magistri a ni doktori nisu retkost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts