Jump to content

Liquid Liver Sbs


Recommended Posts

zelim da ga kupim ali nezam kakav je, i dali mu je osnovni profil od aminiokiselina ili je to aroma ili je to i aroma i aminokiseline ? kolko ide na kilo da li je neko radio sa njim ?
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

sbs-baits » SBS Attractamino PPC

 

SBS NR.157

SBS atraktori su život i duša boile. Оvi proizvodi su nezamenljivi. Rezultati ovog proizvoda su izvanredni.Atraktamino savršeno ubrzava varenje hrane kod ribe. Njegova osnovna funkcija je da formira oblak atraktovan od strane PPC (PHOSPHORILCOLAMINO) koji će šarana lako privući i prihvatiti te arome, koje će ga naterati da lakše uzme hranu i lakše je svari. Аттractamino PPC је veomaa popularan kod šarandžija jer ga šaran izuzetno voli u hrani,u tečnom je stanju i sadržiekstrat sveže jetre,slezine, amono kiseline,i raznim drugih tajnih materijala u tečnom stanju.Attractamino pravi oblak na dnu koji brzo privlači šarana. Preporučena doza је 20 до 60ml na 1кg Boili Miksa. Моže se uspešno koristiti u svim godišnjim dobima.

 

Pakovanje: 250 ml

 

Doza: 20-60 ml /1 kg base mix

Link to comment
Share on other sites

zelim da ga kupim ali nezam kakav je, i dali mu je osnovni profil od aminiokiselina ili je to aroma ili je to i aroma i aminokiseline ? kolko ide na kilo da li je neko radio sa njim ?

 

Liquid Liver

Оvaj proizvod je tečna verzija jetre u prahu.Komponenta koju šarandžije ne mogu izbeći pri pravljenju Boila. Jedinu manu ima što je veoma skupa. Da bi to nekako kompenzovali, SBS je pokrenuo proizvod u tečnom stanju, koji je jeftiniji od onog u prahu. Njegova najveća prednost je što se lako sjedinjuje u miks i tečnost od jaja. tečna Jetra je veoma bogata amino kiselinama i vitaminima. SBS je testirao mnoge ekstrakte, i pokazalo se da je jetra ekstrakt najlovljiviji dodatak za Boile. Jedno pakovanje tečnog ekstrakta Jetre je dovoljan za 12 kg Miksa.Tečnni ekstrakt jetre ima neodoljivu privlačnost za šarana kad ga dodate u Miks.

Pakovanje: 250 ml

Doza: 20 ml /1

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Profesionalni tester pecarosi su najbolje dali objasnjenje za pojedine attractore i aditive u prahu ili u tecnom stanju, medju njima i Bil Kotam,na sajmu u Bechu........ za GLM EXTRAKT,LIVERPOWDER,LIVER ATTRACT,LIVER SBS TECNI, ZA NJIH NEMA DOZE, STAVLJAS ONOLIKO KOLIKO IMAS PARA,NIKAD NECE NASKODITI BOILI,MOZE SAMO DA JE UNAPREDI.ZNACI AKO IMAS PARA STAVI 100ml, ili 100gr, boila nece biti losija,samo bolja, Nutramino je predvidjen za boile mesnih aroma,dok multimino za vocne arome,ali boili nece smetati ni ako pomesas oba.To su reci Bil Kotama sa zadnjeg sajma u Bechu.Nije hvalio nutrine proizvode nego je pricao uopsteno o ovim attractorima i stimulatorima.Na tebi je da izaberes koji ces koristiti.Svaka voda je prica za sebe.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...