razotevs Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Idi bre... 200m!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 a jel imaš Bambi negde podatke sa čime su bacali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Kristijane ako se tvoje pitanje odnosi na stapove , onda su to stapovi koji se mogu naci u prodaji , neki skuplji neki jeftiniji.Nije bilo nikakvih tajni jer su sudije sve kontrolisali, onda posto je druzenje bilo na nivou svako moga da proba stap bilo kog od takmicara.Prema kazivanju BG. kolega Rumunski takmicari su se spremali maksimalno profesionalno, trening skoro svaki dan , trcanje po nekih 40-tak kilometara , zabacivanje, kao sto je reko jedan od njih od 6 ujutru do 8 uvece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 QuoteIdi bre... 200m!!? Nije 200m nego 208.88 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Mislio sam reci tuku svi oko 200m sto je za moj pojam stvarno impresivno! par metara gore dole meni kao nekome ko ne ucestvuje ne igra ulogu a njima vala igra svaki cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Kristijane ako se tvoje pitanje odnosi na stapove , onda su to stapovi koji se mogu naci u prodaji , neki skuplji neki jeftiniji.Nije bilo nikakvih tajni jer su sudije sve kontrolisali, onda posto je druzenje bilo na nivou svako moga da proba stap bilo kog od takmicara.Prema kazivanju BG. kolega Rumunski takmicari su se spremali maksimalno profesionalno, trening skoro svaki dan , trcanje po nekih 40-tak kilometara , zabacivanje, kao sto je reko jedan od njih od 6 ujutru do 8 uvece. to da li su skuplji ili jeftiniji ništa mi ne znači, mislio sam da li neko ima podatke o kojim modelima štapova se radi, kojim mašinicama, kojem najlonu... obično se to navede kada su ovakva takmičenja u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Nazalost u temi o tom nastanu nema nikakvih informacija o tome sto tebe interesuje, bude li ih prenecu to ovde na ovom forumuPozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted April 1, 2013 Author Share Posted April 1, 2013 Ako izbace listu kao pre gde sve pise odmah je prebacujem i mene zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts