pavel k Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 koje nove stapove 3.90 3.5 lb prvi sprovodnik 50 bi mi preporucili do 250 e po komadu koje bi upario sa shimano bblc masinicom .pecam iskljucivo na komercijalnim vodama , da mogu da bacam 100-120 m, da nije mnogo tvrd na ribi a naravno i da su izdrzlivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Prologic C3 13' 3.5lb 50mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada...... Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Za te pare po komadu Century. Imas verzije za daleko Focal zatim za fensi pecanje Ng ,Fat Boy, ma ima da biras rade na ribi ko dusa !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ja sam imao Focale 3,90 3,5lb i nikako mi nisu odgovarali. Uzeo sam ih bas zbog toga, na preporuku i na kraju prodao. Ne znaci da tebi nece odgovarati ali je poenta da negde malo vitlas sa stapovima pa na osnovu toga doneses zakljucak.Pl vrh za te novce ali sve zavisno od toga kome kako legne.Najbolje je da ako imas prilike probas nekoliko stapova, kupovati stap na preporuku uopste nije preporucljivo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Covek rece nove, a nisam siguran da u tom cenovnom rangu ima ista od Century-ja... Shimano SpeedMaster AX, 13ft,3,5lb, leti gde hoces, sa ozbiljnim opterecenjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dare5700 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Probaj FG ili Focal, ali posto citam nove, onda od Centurya nema nista. Tu ti je onda CC30, najbolja varijanta, a da bude novo i uveliko isprobano i provereno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Moj bata Zoki iz tima kupio tribale tih karakteristika takodje upareni sa lc-ima kaze da je prezadovoljan na osnovu jednog izlaska na vodu i da savrseno baca i daleko, za ostalo ce vreme pokazati! Umalo da zaboravim platio je jeftinije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasić Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 koje nove stapove 3.90 3.5 lb prvi sprovodnik 50 bi mi preporucili do 250 e po komadu koje bi upario sa shimano bblc masinicom .pecam iskljucivo na komercijalnim vodama , da mogu da bacam 100-120 m, da nije mnogo tvrd na ribi a naravno i da su izdrzliviHarisson baliste. Mozes i 3.90, 4lbs i takav je mnogo meksi od konkurencije a ide mnogooo daleko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 za 250 po kom. nove fg ces naci i neces se pokajati a ako ti nije problem mozes polovne i focale koji su isto perfektni a klasa gore a i jedan i drugi idu i vise od toga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
srxa Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Daiwa AKN. Ima novih, ali stara (bolja) serija za te pare da se nađe, nije 50 prva karika, ali mislim da su trenutno najbolji za uložene pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ja bi ti dao predlog da kupis prologic t-carp 13 3.5lb i to 6 kom (3 za mene 3 za tebe) i jos ti i kusur ostane 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovcevic Tihomir Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ja bi ti dao predlog da kupis prologic t-carp 13 3.5lb i to 6 kom (3 za mene 3 za tebe) i jos ti i kusur ostane Ja posedujem ove stapove , druga sezona sa njima brukica stapovi i jos ih imas na akciji u carpologiji jes da nisu 250evra , ali mogu da pariraju i sa nekim skupljim stapovima , tj. kolko para toliko muzike ovde je slucaj kolko para dobijes vise muzike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Harisson baliste. Mozes i 3.90, 4lbs i takav je mnogo meksi od konkurencije a ide mnogooo daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggaazzii Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 (edited) Shimano tribal extrim hpc 3.9 3.5 lb 50mm Edited March 9, 2013 by ggaazzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Fri spirit, neznam mu tačno oznaku. Drugar je uzeo i oduševili me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 FS E klasa i ostace ti kusur.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Da Shiki, na taj sam mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 al 12,6 je daleko bolji od 13 po meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel k Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 gde ima da se kupe novi fs stapovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts