Jump to content

infinity1

Registrovani Član
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by infinity1

  1. infinity1

    Bez Nje Ne Idem

    Hot demon, jedina gotova koju kupujem!
  2. Sve najbolje, nek je ziv i zdrav i poz za tebe i Jovanku!
  3. Ovo su vec bezobrazne stvari, svaka cast!
  4. infinity1

    Poklon

    Svaka cast druze ideja je odlicna!
  5. infinity1

    Ada Safari

    Smrki sve kao sto si napisao, ali ..... kukuruz sa klipa kuvan sa aromomi i lezao sedam dana u vodi (mladi), u sedam sati dobro nasoljena pozicija istim,zatim brze pelete oko dva kilograma prackanja, zatim to zrno sa klipa ponovo dipovano i to je to, prva riba dobijena na boilu, pozdrav i drago mi je da smo se upoznali
  6. Moj bata Zoki iz tima kupio tribale tih karakteristika takodje upareni sa lc-ima kaze da je prezadovoljan na osnovu jednog izlaska na vodu i da savrseno baca i daleko, za ostalo ce vreme pokazati! Umalo da zaboravim platio je jeftinije!
  7. Sve je vise takmicenja gde je dozvoljena praskasta, napravljeno iz tog razloga!
  8. Zavrsena i pracka koja baca praskastu bez problema 100m, jos da se cinkuje! http://tinypic.com/r/2qc0z8p/6
  9. Kamasan pracka odlicna za krace distance!
  10. Hvala na savetu! Pozdrav takodje
  11. Stigle ureznice i nareznica ! To je to!
  12. Kao prvo svaka cast na poslovnosti i ocekivao sam ovakav odgovor,sreca moja pa nisam kupio taj najlon nego kolega koji je sa njim prvi put izasao na vodu i naravno pecali zajedno, ni ja ne zelim da komentarisem vise a ni da polemisem! A mislim da vas je vec kontaktirao!
  13. Sramota da na takvom najlonu pise Japan i da taj promer nosi 8 kg, SRAMOTA!
  14. Nadam se da ce biti lepo druzenje i otvaranje sezone, vidimo se u Pelagicevu!
  15. Koristio beli gamakatsu mekan ali se previse isteze i posle nekog vremena lako puca na cvoru, takodje awashimu imamo u timu jak najlon mada je i promer malo veci ali kod njega mi se ne svidja previse se uvrce bas bas se uvrce,za rybilon nemam komentar puca smesno na cvoru, tehnium imam jos uvek na rezervnim masinama probao pre neki dan takodje puca veoma lako na cvoru, pre par godina koristio infinity dok je nov sve ok nema istezanja lako se sa njime baca i ne uvrce uopste ali moze da sastavi jednu godinu, posle toga puca i bez cvora . E na osnovu ovih iskustava sa navedenim najlonima kako mene tako i kolega sa kojima pecam odlucio sam se naravno znajuci gde cu najvise pecati i danas kupio infinity 0,31 za ovu sezonu. Pozdrav
  16. Koga interesuju ureznice i nareznice gore pomenute mozete naci u fabrici reznog alata u Cacku i to po ceni ureznica 1130 din nareznica 1065 din nakon uplate na racun ljudi vam salju na adresu, pozdrav!
  17. Hvala Vasile na savetu, nadam se da cu ozbiljnima ja nekada moci da pomognem!
×
×
  • Create New...