Blackcarp Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Dobar dan,ja sam Sarandzija Pocetnik pokusavam da igram po pravilima ovde tako da su sva moja pitanja u vezi ribolova na topiku pitanja za pocetnika tj kutak. Pa ako nekog ne mrzi nek baci pogled tamo pa da diskutujemo,pricamo ako Bog da i nekad zabacimo negde zajedno. Pozdrav iz Novog Sada Od Saše Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Dobro dosao ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Hvala drugovi. Cujemo se na postu za pocetnike bacite pogled da mi pomognete malo. Zanima me sta je shok,šok, spud i tako sve sto treba javite se pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Dobro dosao Sasa i nadam se dace tise svidjati druzenje sa nama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 Hvala Otto i ja se nadam . Dobrom druzenju u pomoci od pravim ribolovaca . Zanima me pecanje sarana i jos vise Amura. Ja sam u Ns blizu mi je DTD Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Dobro dosao uzivaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 Bisto ribolovci. kako ste mi,sta ima ? jel pecao neko skoro na DTD amura,kako radi? inace da se pohvalim pecao sam na jezeru Pekaja blizu Drvara, imao sam sarana 3,4kg i klenova do 1Kg na svinjsku i pilecu dzigericu i crva iz drveta. takodje pecao sam pastrmku na sistem 3 musice i na kraju najlona/flaksa tako bosanci kazu za najlon bocica od kapi za oci , i klena fiksno na plovak udica 8 ja mislim na nekog moljca sto se vadi iz vode zivi ispod kamena,klenovi tako do 100g max. I da jos me zanima da li slucajno mozda neko iz NOVOG SADA moze da mi izadje u sustret i proda mi knjigu Kresimira Kurija u vezi saranskog ribolova ili ako vec nece da mi je da da je isfotokopiram toliko od mene za sada. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts