Hodor Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 koja mreza vam se pokazala najbolje (od koje firme)? gde ima da se kupe kordine solid kesice? i koje kesice su vam se najbolje pokazale , trebaju mi ocu ceo sistem da stavljam u kesicu jer na nekim jezerima podbacujem pod vrbu pa kontam da ce ovako biti manja verovatnoca da se zakaci za grancicu ako prejako bacim i kad se taj materijal pva rastvori u vodi kako ga saran registruje dal mu smeta il ga ni ne oseca ili ga cak privlaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Imas kod Kuleta "jezero Mika Alas" da nabavis povoljno PVA creva, kad se rastvori ne ostane nista...ama bas nista... saran dolazi na gomilicu koju si spakovao. Jako su dobra jer se razvlace i strpas unutra sta hoces. Ja ih napunim boilama i "kanonada" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Probaj Prplogicove ili Fox-ove Rapid load ceo sistem je sjajan malo vise kosta u startu ali zato spakjes sistem u pva kesicu dok kazes keks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Imas kod Kuleta "jezero Mika Alas" da nabavis povoljno PVA creva, kad se rastvori ne ostane nista...ama bas nista... saran dolazi na gomilicu koju si spakovao. Jako su dobra jer se razvlace i strpas unutra sta hoces. Ja ih napunim boilama i "kanonada" Koja je cena Kuletovih pva creva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorant Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Koja je cena Kuletovih pva creva? I mene to interesuje. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts