Aleksandar Aca Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 zdravo ljudi imam par aroma Vision baits plum shell fish ne znam kako da je iskoristim . dal je neko mozda pravio boilu sa tom aromom i koje je mixeve koristio svaka pomoc bih mi dobrodosla . Link to comment Share on other sites More sharing options...
batarela1 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Možeš jednu da mi prodaš, pa ti kažem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coja Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 zdravo ljudi imam par aroma Vision baits plum shell fish ne znam kako da je iskoristim . dal je neko mozda pravio boilu sa tom aromom i koje je mixeve koristio svaka pomoc bih mi dobrodosla .Cuvaj ih jos da im poraste cena...to ti dodje ko antikvitet u ovo vreme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 uopšte ne razumem toliku pomamu za pomenutom aromom. ista je ko i sve druge. ja imam još jednu i po bočicu kući. nedavno smo pravili testiranje, od istog mixa i sa istom hemijom napravili tri vrste boila, jednu sa Vision aromom, jednu sa SBS i jednu sa kombinacijom Prologic Shellfish arome i Sweet Damson od DT. Testirali smo na komercijali sa puno riba, pecali sa tri štapa zabačena pravo jedan od drugog na 1m, menjao sam raspored mamaca po nekoliko puta. procentualno je razultat na kraju testa bio 34% na Vision, 35% na SBS i 31% na kombinaciju DT i Prologic. Znači razilike su zanemarljive. planiram uskoro da ponovim test ali i da ga snimimo pa ću postaviti ovde da svi vide. test nije u nikakve marketinške i propagandne svrhe neko čisto edukativnog i zabavnog karaktera... Može se upecati riba i sa onim što još uvek može da se kupi 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 hahahaha dobro ljudi hvala u svakom slucaju ... haha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kećo Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Koliko bi po vama bilo realno doziranje visionovog plum shellfisha u lovnoj boili na domačem fish miksu koji se solidno pokazao sa dosta drugih aroma,Sticajem okolnosti imam i ja jednu bočicu koju nisam nikada koristio.Ako nije tajna a mislim da ne bi trebala biti jer te arome više nema pa da se iskoristi.Hvala na odgovoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidgrujic Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 uzmes melegov mix u toj aromi i ne mozes pogresiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATKE Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Okreni cika Mocu ima on dobar mix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Aco za tebe je kuruz,nikad ti lovnu boilu napraviti neces ahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Aco za tebe je kuruz,nikad ti lovnu boilu napraviti neces ahahahaahahahahahaha da moguce zato placete ti i krle na pelagicu daj da stavimo onu tvoju sto jede AHahahahahahahahaahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 Okreni cika Mocu ima on dobar mixhahaahahahah cika moca kaze da ima samo za Viroviticu mix .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Sta je to sheel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts