Jump to content

Plum Sheel Fish


Recommended Posts

zdravo ljudi imam par aroma Vision baits plum shell fish ne znam kako da je iskoristim . dal je neko mozda pravio boilu sa tom aromom i koje je mixeve koristio svaka pomoc bih mi dobrodosla .

Cuvaj ih jos da im poraste cena...to ti dodje ko antikvitet u ovo vreme...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

uopšte ne razumem toliku pomamu za pomenutom aromom. ista je ko i sve druge. ja imam još jednu i po bočicu kući. nedavno smo pravili testiranje, od istog mixa i sa istom hemijom napravili tri vrste boila, jednu sa Vision aromom, jednu sa SBS i jednu sa kombinacijom Prologic Shellfish arome i Sweet Damson od DT. Testirali smo na komercijali sa puno riba, pecali sa tri štapa zabačena pravo jedan od drugog na 1m, menjao sam raspored mamaca po nekoliko puta. procentualno je razultat na kraju testa bio 34% na Vision, 35% na SBS i 31% na kombinaciju DT i Prologic. Znači razilike su zanemarljive. planiram uskoro da ponovim test ali i da ga snimimo pa ću postaviti ovde da svi vide. test nije u nikakve marketinške i propagandne svrhe neko čisto edukativnog i zabavnog karaktera... Može se upecati riba i sa onim što još uvek može da se kupi :)

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Koliko bi po vama bilo realno doziranje visionovog plum shellfisha u lovnoj boili na domačem fish miksu koji se solidno pokazao sa dosta drugih aroma,Sticajem okolnosti imam i ja jednu bočicu koju nisam nikada koristio.Ako nije tajna a mislim da ne bi trebala biti jer te arome više nema pa da se iskoristi.Hvala na odgovoru

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...