Dukas Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Jeste li culi da je drzava ukinula Takovo osiguranje a sinoc sam cuo da osiguranje ostaje jer je preuzelo odgovornost Udruzenje osiguranja Srbije a da zeleni karton ne vazi?Pitanje da li neko to moze da proveri jer imam zakazano pecanje na Pelagicevo za kraj meseca?!Hvala unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Dokle ti vazi polisa osiguranja vazi i zeleni karton jer ti je on polisa u inostranstvu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Vazi,ne sekiraj se nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 vazi polisa i zeleni karton koji je izvadjen do 31-og jula. posle tog datuma,nije moguce izvaditi zeleni karton takovo osiguranja. jedini nacin da izvadite zeleni karton (ako imate polisu takovo osiguranja),je da uzmete (kratkorocnu) polisu nekog drugog osiguranja na 15 dana ,pa na osnovu te polise uzmete zeleni karton... Takva je situacija u nasoj drzavi...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 A da nebi duplirao trosak ako vec nemas ksrton izvadis u spediciji 7 dana 50KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted August 15, 2014 Author Share Posted August 15, 2014 vazi polisa i zeleni karton koji je izvadjen do 31-og jula. posle tog datuma,nije moguce izvaditi zeleni karton takovo osiguranja. jedini nacin da izvadite zeleni karton (ako imate polisu takovo osiguranja),je da uzmete (kratkorocnu) polisu nekog drugog osiguranja na 15 dana ,pa na osnovu te polise uzmete zeleni karton... Takva je situacija u nasoj drzavi...:-)Hvala na info,radi postenog odnosa prema ljudima iz Pelagiceva,otkazao sam da ne bi sacekao zadnji dan.Termin mogu popuniti ako se neko javi.Zao mi drustva ali bice dana sledece godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 nema na cemu..pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 20E TI SVE RESAVA netreba ti ni karton ni nista cak ni vozacka dozvola :yahoo: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 u milenium osiguranju je kratkorocna polisa (na 15 dana )oko 700 din+ 2000 zeleni karton...problem resen za malo vise od 20e,ali si cist.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Zasto bi sve to radio kada polisa vazi do isteka registracije samim tim i karton ako si ga izvadio na registraciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 zeleni karton vazi ako si ga izvadio pre 31-og jula. samo se ne moze izvaditi posle tog datuma.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts