vladaBG Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Znam na sta bobanNBGD- Matori peca.... provalio sam ga hahaha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Samo vi spremajte boile,ja sam spremio dve butkice za pasulj,tako da cu lako doci do lovnih svezih boila,ahaha!!! Vlajko obezbedi mlada luka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 ok bratko,luk i rotkvice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 a ko mesi hleb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Samo vi spremajte boile,ja sam spremio dve butkice za pasulj,tako da cu lako doci do lovnih svezih boila,ahaha!!! Vlajko obezbedi mlada lukaNemoj sudiju da zaboravis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Sudija ne sme biti ni gladan ni zedan!!! Krle ponesi neki sac pa cemo lako ispeci i leba!! Nego razmisljam kuci mi stoji npva tocilica za pivo,dali je poneti i koliko burica bi nam bilo dosta??? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dule Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Dule sme rostilj ali da se nepali vatra na zemlji.odlicno,hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 pa ovaj sudija bre ne zna za dosta....od mene uzeo 30e za prvo mesto,od saborca iz ekipe ce da uzme burek,rol virsle i pogacice sa cvarcima,kod tebe pasulj,kod krleta hleb i luk.... kod ostalih sta nadje....pa ko ce onda da bude prvi kad svima obecao pehar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ko napoji sudiju,biće diskvalifikovan odmah. Mito i korupcija su najstrože zabranjeni! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Cime se najbolje silje koplja za dvoboj??? ja spremio kanticu guscije masti za kovaca,ne znam jel ima nesto bolje??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 pa ovaj sudija bre ne zna za dosta....od mene uzeo 30e za prvo mesto,od saborca iz ekipe ce da uzme burek,rol virsle i pogacice sa cvarcima,kod tebe pasulj,kod krleta hleb i luk.... kod ostalih sta nadje....pa ko ce onda da bude prvi kad svima obecao pehar Obezbedio i besplatno spavanje uz ekipu koja paca, i njima obecao prvo mesto (nemam pouzdanu info dal' je i njima trazio neke pare-al' provericu! ), meni nudio pecanje bez kotizacije al' trazio 50 eur i 5 litara rakije za prvo mesto... Ja zbog Vlajka nisam prihvatio... Jbte, on nema ni stida ni srama!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Kako ko ce da bude prvi?! Pa ja naravno! hahahahahahahh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Obezbedio i besplatno spavanje uz ekipu koja paca, i njima obecao prvo mesto (nemam pouzdanu info dal' je i njima trazio neke pare-al' provericu! ), meni nudio pecanje bez kotizacije al' trazio 50 eur i 5 litara rakije za prvo mesto... Ja zbog Vlajka nisam prihvatio... Jbte, on nema ni stida ni srama!!!sad je odlucio jos i da peca,sudi i peca uzima pare,hranu ,pice,gorivo vadi iz kola.... i svima obecava pehar.... pa to nema nigde on ko dvoglavi arapin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ljudi uozbiljite se,neko ce svasta da pomisli.Nemoj posle da imamo problem zbog zezanja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Sudija ne sme biti ni gladan ni zedan!!! Krle ponesi neki sac pa cemo lako ispeci i leba!! Nego razmisljam kuci mi stoji npva tocilica za pivo,dali je poneti i koliko burica bi nam bilo dosta???Ja sam pomocnik jel i za mene to vazi??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Dukase akademice reci i ti javno cime sio podmitio sudiju-takmicara,svi smo otvorili dusu????nemoj samo akademice da kazes nekom knjigom,to ti necemo verovati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Malo rakija,malo klopa i eto pomocnik!Sta se bunis ti bi da se odmah sve zna.Pazi kad ti dodjem na merenje da budes domacin kao i uvek!!!Ima tu i dve ribe koje idu Goranu u sak!hihihihi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 sad je odlucio jos i da peca,sudi i peca uzima pare,hranu ,pice,gorivo vadi iz kola.... i svima obecava pehar.... pa to nema nigde on ko dvoglavi arapin Bas ko dvoglavi!Sad ce i da peca???Pretera ga, stvarno... Ljudi uozbiljite se,neko ce svasta da pomisli.Nemoj posle da imamo problem zbog zezanja! Vrlo smo ozbiljni, i nema ti ko sta da pomisli, ovo su sve fakti...A problem vec postoji!Zove se Billy! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Naravno Dukas!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xo3yg2wWbsI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 a na koji racun se uplacuje mito za sudije? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Posalji Billyju PP, sve ce ti objasniti! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimizor Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Pa pošto je rakija u pitanju verovatno na TEKUĆI račun. [emoji1] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Pa pošto je rakija u pitanju verovatno na TEKUĆI račun. [emoji1]tekuci racun hahahhahahaahhah..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Bas ko dvoglavi!Sad ce i da peca???Pretera ga, stvarno... Vrlo smo ozbiljni, i nema ti ko sta da pomisli, ovo su sve fakti...A problem vec postoji!Zove se Billy! nego sta nego smo vrlo ozbiljni,postoji mogucnost da u toku skupa dodje do strajka i bojkota,a mozda i do eskalacije sukoba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts