Srle carp . Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Da li neko iz Beograda poseduje ovaj stap,posto nesto razmisljam o kupovini istog,pa bi da ga vidim uzivo,kako lezi u ruci i slicno? A koliko sam video ovde po radnjama ne neletih na njega.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Pogledaj kod Alcarponea cini mi se da ih je on imao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemmen Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 ima ga u prodavnici na banjici, u sklopu sportskog centra,sa donje strane (pet shop&ribolov)...i ja sam gledao taj stap pa na kraju kupio neku stariju seriju forcemaster... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemmen Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 aaa greska video sam ovaj: Shimano Vengeance 3lb 366mt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Hvala drugari... aj iscimacu vladu pa ako ima da skoknem da vidim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Pa taj fazon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Javi ako ih negde nadjes...i ja sam zainteresovan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Dogovoreno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novak Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 Odlican stap za taj novac. Tanak,lepo baca Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Od 25 avgusta sam na mika alas jezeru pa do nedelje dodji ako hoces da vidis i probas stap bice par opcija stapa 3 lb 3.25lb i 3.5lb ako ti odgovara dodji da ih probas na vodi kako rade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Od 25 avgusta sam na mika alas jezeru pa do nedelje dodji ako hoces da vidis i probas stap bice par opcija stapa 3 lb 3.25lb i 3.5lb ako ti odgovara dodji da ih probas na vodi kako radeAjde videcu da dodjem,sve zavisi koliko budem imao vremena zbog posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Ako mozes naleti da probas stap ja sam tamo na jezeru pozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Da li neko od kolega iz Beograda ili blize okoline ima ovaj stap i verziji 13ft 3lb i izneo bi ga na vodu da ga probam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 I mene bi interesovalo u izvedbi 12Ft 3.25lb da li je imao neko iskustva ili da li ga neko sad poseduje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts