Jump to content

milancheshow

Registrovani Član
  • Posts

    1,060
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    91

milancheshow last won the day on December 3 2019

milancheshow had the most liked content!

About milancheshow

  • Birthday 06/25/1983

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Beograd
  • carpteam
    CT F3

Recent Profile Visitors

3,428 profile views

milancheshow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1k

Reputation

  1. Sto se mene tice najbolji stap na svetu. Savrsen na ribi, lepo radi, ne umara ruku nego ribu, upija svaki beg, a u donjem delu dovoljno snage za kontrolu ribe. Pritom brz i precizan. Znaci nije kao neki drugi modeli koji su u toj librazi kao kuvana spageta. Naravno nije savrsen za bacanje velikih tereta i na za pecanje na velikim daljinama. Za 90% mog pecanja je savrsen. Pricam bas o ovom 2.75lbs. Imao sam i 12 3.5lbs, pecao i sa 13 3,5lbs oni su vec dosta ostriji dobri na svoj nacin ali nijedan me nije odusevio kao ovaj u 2,75 - prica za sebe. Opet sve zavisi od tebe, od toga gde pecas i sta ocekujes od stapa.
  2. Pecali u subotu drugar i ja, pozicija 11. Jedna riba na stapu, napolju ni jedna...
  3. Kod nas u carpologiji nema na stanju... zato gledam dal mozda ima u nekoj manjoj radnji po srbiji...
  4. Pozdrav, Da li je neko od clanova video skoro u nekoj lokalnoj prodavnici?
  5. Rolao skoro neki Monster crab sa Hutchinsonovom aromom... setih se kako je 5ml te arome nekada tuklo a sad cini mi se mozes da prelivas spod sa njom koliko je slaba... preporuka za doziranje na bocici sada je 7-12ml... bilo me strah da sipam i donju vrednos ali posle nekoliko proba skapiram da ni srednja vrednost ne daje onaj stari prepoznatljivi smrad monstera... kakva su vasa iskustva?
  6. Skoro svako slobodno pecanje u sezoni je upravo takvo pecanje, posebno kada je radni dan u pitanju pa je konkurencija na vodi manja... otuda mi i nije jasna potreba za vecom kolicinom ribe.
  7. Krenuo sam da pisem juce pa sam odustao... Jednostavno su totalno neuporedive te dve liste ali izgleda da to mnogi ne shvataju; otuda i takvi komentari. ...ali naravno svako ima pravo na svoje misljenje. Ribe uvek moze da ima vise. Ako mene nebitnog neko pita: ne, ne mora ni komad da se ubaci. Ono na sta bih ja opet apelovao ako iko sa Becmena ovo cita i ima uticaja, to je da se srede pozicije jer su totalno ruinirane.
  8. Upecao si 17 riba i mislis da fali ribe i da treba da se poribi? ...iskrivili su nam se ciljevi... ne moze uvek i svako da upeca 20 riba za dan, gde je tu bilo kakva smisao i draz... ne moze u februaru da se peca ko u avgustu i na osnovu toga da se prica da nema ribe... i ta takmicenja ne pecaju samo znalci i profesionalci, otuda i takvi rezultati... uginule ribe ima na svim jezerima to je cinjenica... ima ribe, vise nego dovoljno. ...a naprotiv, platforme ne da nisu dobre nego ih nema, rupe na sve strane noge da izlomis! Uzas!
  9. milancheshow

    Ada Safari

    Moje iskustvo je drugacije... ribe verovatno ima manje ali je ne hrane pa se peca bolje nego ikad... nije da sam se nesto razvaljivao ali shodno ulozenom trudu super sam prolazio, iznenadjujuce dobro... bio sam skeptican ali sam vrlo prijatno iznenadjen... za kadice i od mene ogroman minus, muka je vratiti ribu u vodu, posebno krupniju
  10. milancheshow

    Pelagicevo

    Davno se ne pise o pecanju nazalost...
  11. Vec par godina 0.25mm extremno zadovoljan, samo me nervira sto kalem nije 1000m da lakse popakujem na masine...
  12. Da ne otvaram novu temu, imam stare nash-ove top rod formule monster squid... oseca se skopex u toj kombinaciji... ima li neko neki predlog za doziranje i uz kakav bi miks to leglo?
  13. Jedan od dva... drugi manji... mislim da sam pogresio sto sam prsnuo par raketa, vreme me prevarilo... na obali bas vruce ali voda je jos jako hladna.
  14. Ima cesanja i na miki i na bari... ipak je pocetak marta
×
×
  • Create New...