Jump to content

Marconi

Registrovani Član
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Marconi last won the day on January 28 2022

Marconi had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Pol
    Musko

Marconi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. FS komponente koristim zadnjih pet godina i od jos par firmi, za izradu boila za svoje potrebe i za prijatelje. Po mom skromnom znanju u izradi mamaca za saranski ribolov, FS SquidStim je aroma u praskastoj formi, veoma koncentrovana ili je ja pogresno koristim. Da ne bude copy paste sastav je ispisan na njihovom sajtu. Meni je drazi DT u tecnoj formi.
  2. Au, de spomenuh hisa O ukusima, ne vredi raspravljati, postujem tudja misljenja i stavove. Ja sam napisao svoje misljenje, stojim iza toga.Tebi bolji Nikon, meni Canon, bitno je da su svi zadovoljni i da su se pronasli.
  3. Do kraja zivota... diskutabilno. Pisanjem ne omalovazavam niti ikoga vredjam, da ne budem pogresno shvacen, niti jednu kucu kudim, a drugu hvalim, iznosim licna iskustva, na osnovu kojih je i data preporuka za gore pomenuti stap, ako je off molim urednike da obrisu. Pecano je na his200 dve sezone, fantastican bacacki stap, ne cuva ribu, sasvim normalno za stap ovakvih performansi. Stap je radjen na Koreanskom blanku, (nije mana, kosta kao da je UK) papreno skup, nije ispunio ocekivanja, kolega prodao i na preporuku uzeo Sportex. Naravno da su bile prozivke od strane prijatelja sarandzija tipa sa konja na magarca, dok nisu uzeli stap u ruku. Za sada super zadovoljni. Ne umara, ne gubi ribu, bolje je legao u ruku
  4. Da li je neko pecao sa Sportex Morion Stalker 10ft 3lb? Namena camac, konac, panjevi, recno pecanje.
  5. Ni jedan od gore pomenutih. Jeste da nisu u istoj cenovnoj klasi, sacekas jos malo i uzmes Sportexov Triumph 13ft 3 - 5 oz i ne razmisljas. Bolji je i od kosookog His - a, plus 10 god garancija na blank.
  6. Sve najbolje u Novoj 2017.god.Puno zdravlja,ljubavi,srece i debelih sarana
  7. Polaganje ribolovackog ispita je obavezno,u slucaju da cuvar naidje na ribolovca koji ne poseduje dozvolu,kazne su basnoslovne.Svaki ribolovac ima za pravo da kontrolise drugog ribolovca.Ne bih da te razocaram ali stvari stoje tako.Ne znam kakva je situacija sa privatnim jezerima,kakva je tu politika.Valjda ce se javiti neko sa vise info,neko ko je bolje upucen u ovu tematiku.Sve najbolje
  8. Ja sam ga radio sa 10 jaja,mozda je malo mekanije ispalo.Ostavio ga u kesu u friz da prenoci i ujutru je pesma,taman kako treba.
  9. Jos je rano za listu,ako moze neki info kako je pocelo?
  10. Ja skuvao kaficu,palim komp da citam komentare na sinocna desavanja,kad...Mora da je sinoc bilo krs i lom cim niko nista ne pise.Pozdrav za sve Takmicare.
  11. Hvala na odgovoru,kupio sam Mainline Fusion i mix i aktivator.Videcu kako i da li radi tek drugog maja.A za testiranje samo vremena nikako nema.
  12. Da li je neko probao da pravi boile od Mainline Fusion mixa za Miku i kako se pokazalo?Da li mora da se radi iskljucivo sa Fuz aktivatorom,kako u Mainlineu preporucuju ili ne mora?
  13. Sasvim je normalno u ovo nenormalno vreme,kojeg je sve manje za ovaj nas hobi,da dodje do neslaganja na forumu,tj. sukoba misljenja.Slaganje obično slabije motiviše ljude od neslaganja.Dosta dobro zamisljenih tema jednostavno zamre.Pri slaganju imate manje toga što bi ste rekli.Ne trosite vreme da bi nekom sudili.Ima puno lepih tema na forumu koje treba razraditi.Nemojte da forum bude farma. Ovim postom nikog ne vredjam i ne prozivam,ako se neko nasao prozvanim,ja se izvinjavam
×
×
  • Create New...