Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/01/2014 in all areas

  1. ajde bozo kad me vec prozivas .;..................... stap je ok nije batina ima lepu parabolu i lepo baca ,sem toga neuvrce se pri bacanju i baca veoma precizno ...meni je legao ali postujem i ljude koima se nesvidja iz nekih njihovih razloga . ako ti nesto znaci max je bacao sa njim i nije ga slomijo ;) .korektan stap za te novce.
    1 point
  2. Moze li spisak ekipa ko peca na zatvaranju sezone
    1 point
  3. Za toliko novaca nema veceg smeca,Fox je uprsko sa signalizatorime i sefa i stanicu!!!Fox je od kako postoji napravio samo jedne signalizatore koji su se pokazali dobro i dugotrajno,a ovo sto izbacuju svake godine nove modele i bubaju cjenu je stvarno smjesno i zalosno za takvu firmu
    1 point
  4. Video sam u zadnjih mesec-dva vise verzija, od gumiranih do negumiranih - svi su bili novi. Sad ih navodno ne gumiraju, jer bi taj sloj svakako spao?! Ma ajde. Medjutim na foxovom sajtu i svuda po netu su samo slike gumirane verzije. Pa budi pametan. Opcija sa naknadnim stavljanjem neke folije svakako postoji, ali pitanje je da li treba dati toliko para za indikatore koje ces svakako za nekoliko meseci ili godinu dana najvise, morati da prepravljas i budzis?
    1 point
×
×
  • Create New...