Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/13/2017 in all areas

  1. ja ga pravim i liver obavezno stavi
    1 point
  2. Novotarija koja kako vizuelno tako i na osnovu prezentovanih karakteristika zavređuje visoku ocenu. Raduje ovakav produkt domaće pameti i proizvodnje jer u ovom našem sportu ogromna većina pribora jeste uvoznog porekla. Ostaje provera u praksi mada se već sada naslućuje da će zadovoljiti očekivanja.
    1 point
  3. Ako misliš da se vode finansiraju i zaradjuju od prodatih dnevnih dozvola, u gadnoj si zabludi... Mika Alas konkretno, lova dolazi od velikog jezera i prodaje ribe, a ne od dozvola. Probaj da bacis na papir.
    1 point
  4. Bojane ovo vec spada u reklamiranje proizvoda za to postoji Komercijalna soba. Nije uredu prema ostalim firmama koje placaju reklamu na forumu.Pozdrav.
    1 point
  5. Najbolje u Srbiji???? Ma salis se. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
    1 point
  6. To, da li je najbolje u Srbiji kaži u svoje ime a ne da iznosiš to kao činjenicu. Pozdrav!!!
    1 point
  7. Boili na filmu su 20mm i ispadaju bez problema. Na Dotu se nalazi rotirajuca, kvalitetna plasticna kopca a mozete je kaciti na bilo koju vasu, izmenjivu kopcu malo veceg gabarita... Konkretno na filmu je CS kopca Swivel lock Cena je 1390 din. Koletova zelja je nas zadatak za 2018.
    1 point
  8. Na 400 metara, pod sajlu.
    1 point
  9. Da li može kontriranjem štapa, dok je raketa u vazduhu da otvorim raketu? Prikani, eeeeeeeeee to je za Nobela. Ja samo o tom sanjam. Nemojte pisati o flašama sa polomljenom udicom,
    1 point
  10. iskreno razocaran sam u sve.gde god da odes novo peceni fideras filozofira o saranskom ribolovu .fider je bre pecas sitnu ribu pljuckavicu kakav saran .jednom smo na B.Jarku pola jezera izvadili stapove da bi on izvadio sarana od 11 kila na fider i 0.20 najlon maltretiraju i sarane i pecarose.ceksm samo da sa bolonjezima krenu da pecaju sarana.njima je dozvoljena praskasta a nama za zig jok znate nasa zig hrana zagadi vooodu .ja nesmem da bacam spomb na jarku kao crkava riba nije nego cim neko baci sitan spod fideras bleji jer peca sa 2 kile praskaste i 2 kile zemlje .MA BRACO TEROR
    1 point
  11. Kupnjom eteričnog ulja koje na sebi ima etiketu ribolovne tvrtke znamo i preporučenu količinu doziranja. Ona je najčešće u kapima (iznimno za neka ulja može biti i u ml) i to na 500 grama ili na 1 lb (1 lb = 453 gr.) miksa. Francuski „Starbaits“ u svom katalogu preporuča dozu naranče 3 do 10 kapi, dok „Nutrabaits“ na svojim bočicama za „Jaffa“ (naranča) esencijalno ulje preporuča bitno veću dozu tj. 10-20 kapi. Očito se radi o esencijalnim uljima naranče različitih koncentracija, što vjerojatno znači da su dobivena iz različitih dijelova biljke i različitim metodama. Ako usporedimo vidimo da je prosječno preporučeno doziranje „Starbaits“ naranče 6,5 kapi, a ono tvrtke „Nutrabaits“ 15 kapi na 500 gr. miksa. Razlika je i više nego dvostruka, pa ćemo tako na 5 kg miksa staviti 65 kapi ulja od „Starbaitsa“ ili na istu količinu miksa 150 kapi esencijalnog ulja tvrtke „Nutrabaits“. Sad se postavlja pitanje, koja je optimalna doza kupimo li eterično ulje naranče u nekoj ljekarni, drogeriji ili supermarketu ili ga napravimo kako ti predlažeš? I da li smo uistinu kupili ili dobili pravo esencijalno ulje!? A takvih bi se primjera našlo još. Bočica košta dosta ali i traje dugo ,tako da je moje mišljenje da je to nepotrebno zamaranje.osim ako netko baš želi godine testiranja i upoređivanja sa originalima.
    1 point
  12. Mislim da ti Glm ne treba. Moj savet ti je da napraviš jeftiniju kombinaciju i više da hraniš više da bacas,nego da praviš skuplju borili i hraniš po malo Ako si u mogucnosti da praviš skupu boilu i dobro hraniš onda tako radi
    1 point
  13. Bice ovo godina BANANE!
    1 point
  14. Kolega batalite tu pricu. Jedna budala ne predstavlja ceo narod. A budala na obe strane ima dosta!
    1 point
  15. Pise Beograd, Srbija... Moze se iz toga naslutiti jezero... A moze i Jane da pise sta god hoce - ima pravo! Na citaocima foruma je da odluce kome ce i u sta da veruju. Jane, Jane, Jane... Stvarno si preterao sa svojom opsednutoscu Janetom. Na svaki njegov post imas odgovor kako bi usrao svaku temu svojom mrznjom ili sta je vec. Pisi o ribolovu ako imas sta, a ne o ljudima.
    1 point
×
×
  • Create New...