Jump to content

Bakisan

Registrovani Član
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About Bakisan

  • Birthday 01/01/1970

Bakisan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bakisan

    POKOLJ

    Na žalost, tužna slika naše realnosti! :(
  2. Samo da napravim jednu paralelu, bilo da je komercijalna ili divlja voda u pitanju ( u nastavku teksta-voda ), sto se tice takmicenja i rekreativnog ili "obicnog" ribolova, kako ga mnogi zovu . Nije isto kada sedite sami na vodi ili ima nekoga oko vas koji takodje zeli da uhvati ribu. Kada se pobacaju raznorazne hrane i arome, tj. spodovi, prirodni nagon ribe je da pobegne od tih mirisa i pljeskanja po vodi ( znamo da se na komercijalama riba skuplja bas na to ) ali na otvorenoj vodi joj smeta. Ko uspe da sto pre vrati ili zadrzi ribu na hranjenom mestu bice dobar i u plasmanu. Kod slobodnog pecanja ipak ima vise komotiteta ( da me ne shvate pogresno slobodni pecarosi ciji sam i sam pobornik ). Takmicenja kostaju ko sam djavo i nije dovoljno uloziti samo pare da bi se pobedilo. U slobodnom ribolovu se sa MNOGO manje para prave dobri rezultati. Zato takmicarima skidam kapu na ulozenom trudu i novcu.
  3. Ako je sitni TTX, dovoljno je 20 minuta da bude potopljen, ako je krupni treba mu max 2-4h. Na 1kg TTX-a dodaje se 1,5 l vode. Ako želiš da ubrzaš postupak, dodaj toplu vodu. Za boile ga dodaj do 10%.
  4. Ima li neka alternativa za bundevinu pogacu?
  5. Na sledećem takmičenju ću te odučiti od pecanja.
  6. Kada ces da nam je demonstriras? :pray:
  7. Koja li budala izmisli da peca sarane uz pomoc ROBIN RED-a? :think:
  8. Bakisan

    kukuruz

    Pecao sam na Vrutcima pre dve godine. To sto je thug video su tolstolobici i to ogromni. Tamo ima vrlo malo sarana. Inace, jezero je jedno od najlepsih na kojima sam ikada bio.
  9. Do kog % dodajete VDE HI PRO ? Opasno je preterati jer se nece dobiti kompaktna boila.
  10. Najpostenije takmicenje je po sektorima. Dobra odluka. :clap:
  11. Sta je za pancevce 50-ak kila, sad ce oni to.........10-ka proradi nocu :pray:
  12. Gde se prijavljuje za ovo? :character-beavisbutthead:
×
×
  • Create New...