Jump to content

kireelektron

Registrovani Član
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Neopredeljen

kireelektron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. strasno ,sta moze uciniti alkohola. .sreca sta je prosao mladic
  2. ja vise mislim deka duzina predvesa zavisi od to kakvo je dno mulevitu ili tvrdo,a na prma velicine ribe. ali to je samo moje mislene.
  3. zamolio bih kolege da mi posocu sta blizii ducan do makedonii gde bih mogao da kupim kalupe za toplene olova ja imam sajtove od njemacke i od druge daleke destinacije gde za postarinu i carinu mi zatrazu preko cena od paket. ako pa neko oma i polovni mislim koristeni i ako prodaje nek mi pise pp. pokusacu okaciti slike ako mogu.
  4. srecna slava svima a i nama srecna slava gradu u sveti nikole makedonija.
  5. bas tako vasil.cena je u vecim brojem slucajeva i odlucujuci faktor. a ko je dobar bacac bacace sa bilo koja firma slicnog ranga.(klasi)
  6. dobro jje rekao tonac.sakrite firme i videcete prave rezultate.
  7. carp expert je dosta kruti najlon a i debelina nije tacna kako je neko vec rekao.i nije za daleko zabacane, a inace je dosta jak cvrst.ja licno sam ga izbacio pre tri godine.
  8. pitanje je zasto se uvija.najlon.ako imas neko resene izlozi ga da vidim dali mogu srediti,to.
  9. pozdrav kolege nisam bio siguran gde postaviti temu pa sam odlucio u saveti. meni interesuje,zasto na jedne masinice mi ne uvija najlon a na druge uvija. znaci masinice su razlicite.a najlon je isti.u cemu mislite vi da je problem. dali blokira valce gore gde klizi najlon.dajte neko vase mislene,ideju kako da to sredim.
  10. ejj ejj kolege samo nagite vremena za pecanje za nista drugo se nebrinite. ako je bogato ezero sa ribama imatce udarce dali 3 ili 10 bitno je da idite u provod malo da se relaksirate. i batalite sve drugo jer vremena sve mane ostaje a uzivanje.
  11. 100% je rak imam drugu temu kako protiv raka.ali jos nisam nasao resene za njega.u zenskom carapom(hulahop)nagrize ga ali ne zdrobi boilu,od jedna strana je resene za rak, ali od drugu nema udarca na saran,znaci ??????????? nisam jos probao sa krompir ali i to ce biti,pa napisem kako je proslo. a jane da te pitam i ja sam iz makedonije pecam na mavrovica reci mi za koi amurcic govoris jel mislis na mali dimenzije amore ili.to je druga riba.
  12. prijatelu D.R postovi na koi odgovaras su stari vise od godinu dana.
  13. evo i ja cu se ukluciti u ovu raspravu iako za pecanje na reke namam veliko iskustvo ali cu reci samo jedno, dlaka se koristi samo da bi udica bila gola, i da bi imalo bole zakacivanje,.znaci da procenat izgublenih riba bio mnogo mali. a da ce povecati broj udarca ili namaliti to i ne deluje,bar ja tako sam zaklucio od ovih 9 godina koliko lovim saran.
  14. meni se to pokazalo voema dobro,i daje konstantne rezultate. sa pomalu kolicinu prihranivanem daje dosta efekat.
  15. srecan rogendan sa zakasnene.i sve lepo ti zelim u punoletnim zivotom.
×
×
  • Create New...