Jump to content

Joker

Registrovani Član
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Joker

  1. Nakon regularnog roka za prijavljivanje klubova za učestvovanje u Šaranskoj ligi 2014.g bilo je prijavljeno 14 (četrnaest) ekipa, od čega 3 (tri) ekipe nisu ispunile uslov ili su 01.marta potvrdile odustajanje tako da je sledećih 11 (jedanaest) ekipa ispunilo uslov za takničeneje, a to su sledeći klubovi: 1. KSR ''Bistro'' Velika Plana 2. OOSR ''Mlava'' Petrovac na Mlavi 3. USR ''Milorad Pavlović - Mića'' Mladenovac 4. KSR '' Banat'' Zrenjanin 5. USR ''Dunavac'' Novi Sad 6. USR ''Šaran'' Bečej 7. KSR ''Eko karp'' Mladenovac 8. SRD ''Kečiga'' Sremska Mitrovica 9. OSR ''Smuđ'' Požarevac 10. KSR ''VIP'' Beograd 11. USR ''Šaran'' Srbobran Upravni odbor ŠASSRS donosi odluku da se otvara konkurs do prijave 12 ekipe, a najkasnije do 15. Marta 2014.godine.Prva ekipa koja pošalje validnu prijavu (ispunjava sve uslove po Pravilniku SSRS i ŠASSRS) i izvrši uplatu akontacije od 10.000,oo dinara na žiro račun ŠASSRS broj 310-204178-40. 04.03.2014.g. Predsednik ŠASSRS Vojislav Arsenov
  2. Na koju foru ovo radi? Ne vidi se mehanizam
  3. Lepo baca, lepo pakuje najlon, dril odlican. Probane i na jezerima i na divljim vodama. Za te pare, odlicna masina!
  4. Svaka masinica peca i sa svakom cete da izvadite ribu ali Je SHIMANO SHIMANO!
  5. Stvarno nezaboravno pecanje u ekstremnim uslovima na jednoj od najlepsih komercijalnih voda kod nas. Sve su ekibe bile odlicne a to se vidi i na listi, vrlo su male razlike bile, tako da je jedna riba drasticno menjala poredak. Mi smo imali malo vise srece i uspeli smo da osvojimo pehar. Po meni je svaka ekipa zasluzila pehar, time sto je pecala po ovakvom vremenu. Cestitke svim ucesnicima i domacinima za sjajnu organizaciju i odlicno druzenje. Pozdrav od ekipe "Cosak".
  6. Ove alatke su namenjene prvenstveno za kosenje tave u vodi, za "ciscenje" mesta za pecanje. Koriste ih uglavno plovkarosi za jako zatravljene vode.
  7. Oba stapa su dobra, svaki na svoj nacin ali su sasvim razliciti i u klasi i u cenovnom razredu, pa je malo glupo da se uporedjuju.
  8. Izuzetno stabilan, kvalitetan, lako se postavlja. Jedina mana (po meni), dosta je nizak.
  9. Zavisi od velicine boila, od vetra, od kobre i od bacaca.
  10. Odlicni miksevi, dobro se rolaju, samo je pozeljno da se ubaci od 10-20% pticje hrane. Oprobani i rade!
  11. Ja opet ponavljam da nije u pitanju ni nagrada ni pehar, vazan je takmicarski duh i dodatni motiv. Ima dosta ekipa, ako se da neki dinar vise, skupilo bi se i para da se plate sudije. Uostalom to je moje misljenje, ima ovde doosta ucesnika ovog druzenja, pa neka se izjasne.
  12. Na svakom druzenju koje smo pecali do sada a pecali smo ih dosta, bilo je merenja ribe. Svako od nas ili bar vecina voli taj takmicarski duh, i ako se ne peca u pare. U tome i jeste razlika izmedju takmicenja i slobodnog pecanja. Svi oni koji pecaju takmicenja, znaju o cemu govorim.
  13. Svi vi dobro znate sta je takmicenje i da bez obzira na nagrade, postoji neki adrenalin i takmicarski duh. Ovako to deluje malo neozbiljno, posebno sto se do sada nije govorilo o tome da nece biti merenja. Mi smo uplatili sto se tice naseg prijatelja Sinise a sad da prelazimo 400km da bi se "druzili"... Mozemo da se druzimo negde blize ili u kafani, u cemu je razlika?
  14. Super su, samo postupaj po uputstvu.
  15. Ja sam to resio mnogo prosto! Na komad cevi (u koju moze da udje sipka suncobrana) zavario dve sipke armaturnog gvozdja fi 10mm. Uzmes cekic od 2 kg i udri! Nema terena gde ne moze da se zabije. Jos samo moze da se izbusi cev i zavari matica sa leptir srafom, kako ne bi izleteo suncobran iz cevi kad dune.
  16. Dzoker (CT Crazy Carp) uplaceno 5.000
  17. Svi pricate da trosi bateriju. A koliko? ja vec dve sezone pecam sa istim baterijama. Uostalom, bateriju od 9V mozes kupiti na svakoj trafici. Ja sam ih kupio i vise ne razmisljam o signalizatorima. Da li je to dovoljno?
  18. Uzmi slobodno Prologic i neces se pokajati. Imao sam ga u rukama i mogu ti reci da je jako solidno uradjen, U odnosu na Behr, 2 klase je iznad. A za te pare, ne mozes da nadjes ni jedan rod pod slicnog kvaliteta.
  19. Sta god pricali za matorce, meni se ideja svidja!
  20. Mnogo para za osrednji kvalitet! Pecao sam jedno taknicenje sa njima i potpuno se razocarao. Susti dok mota, prilikom zabacaja najlon vrlo cesto upada pod spulnu i na jednoj je kanap od soka urezao trag na rolnici. Da skratim pricu, ne kupuj ih pre nego sto ih uzmes u ruku i malo provrtis. Uostalom za iste pare mozes da kupis daiwu ili shimano i tu neces da pogresis.
  21. Joker

    Odelo

    http://www.carpologija.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=313&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=2
  22. Druze diablo, u redu je sto si odgovorio ovom arandjelu, mada mislim da je ovo cista provokacija li ne znam zasto si nas pomenuo u ovakvom kontekstu: ..a pare koje su se skupile za nejvecu ribu su uzeli neki tipovi koji su jako lose pecali ali su imali najvecu ribu tako da se to za najvecu ribu daje da bi eto neko bar neki dinar uzeo. Ne znam kako to dajes za pravo sebi da je neko lose ili dobro pecao. Ne radi se o sujeti, samo da ti kazem da su "neki tipovi koji su jako lose pecali" , pecali na 13ici, tj. jedini cosak i kako takav najlosije mesto na ovom takmicenju i da su uprkos tome zavrsili kao 5. Mislim da nije u redu da dajes takve sudove o ljudima koje uopste ne poznajes.
  23. Najlon je vrhunski, posebno za te pare! Oproban i na takmicenjima i na slobodnim pecanjima na rekama i jezerima. Pakovanja su po 1000m a cena razlicita u zavisnosti od debljine . http://www.carpologija.com/
×
×
  • Create New...