Jump to content

nikolaknez

Registrovani Član
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by nikolaknez

  1. Drugar prodaje infinity rod pod bio tri puta na vodi.Bukvalno nov bez tragova koriscenja .on trazi 120 e javite se na pp da vam ostavim broj ko je zainteresovan
  2. Mislim da je to bas povoljna cena za kobru.Da li je torba od krokodilske kožure ili kožure od neke ugrožene retke vrste s obzirom na cenu?
  3. nikolaknez

    Spod Stap

    greys sto prodaje kolega uzmes i miran si .pokriva sve situacije a proveren 100 posto
  4. taj srpski carenik na pavlovicu kaze da sa tim spiskom moze dupe da se obrise i da on to neoverava.samo ata
  5. Pavlović most i Rača za hrvatski prelaz neznam mada sve je to ista ekipa.oni misle da svaki sarandzija ima preskupu opremu i da je velika vrednost toga sto se unosi ,kaze treba se obratiti privrednoj komori da izda taj papir za privremeni izvoz.A posto to nema niko eto prostora za otimanje.Nikakvi spiskovi nepiju vodu sem šatro tog Ata.
  6. Opasno bosanska carina pocela da drnda ljude za ata karnet.Sa 10 evra se sve resava na granici u vidu korupcije.
  7. ovi svi imaju kuku multifunksionalni su mogu se koristiti kao backlead,kao teg za rod pod klackalicu, sidro za čamac a zimi kad se nepeca moze se koristiti za kiseli kupus.
  8. Komšija rušio svinjac pa ostalo armiranog betona.to je ustvari "pig stone" ali za miku je idealan.
  9. Tebi netreba običan kamen tebi treba "CARP STONE" ja ti ga mogu nabaviti za pet evra po komadu i poslati post expresom.Po želji može da se ugravira ime štemajzom (da ti ga neko nebi uzeo).
  10. nikolaknez

    Prda

    Presao je u varalicare!
  11. Svaka ti je ko u Njegoša.Moderan šaranski ribolov nije ribolov nego sportska disciplina .
  12. dolaziće moderatori po kućama .sedi ganić recimo krade komsiji internet kad u pola noci kroz odžak uleću ex yu carp moderatori i banuju ga na mesec dana.:-D
  13. Auto mora biti iz Njemačke ,a mašinica iz Japana (ili da je japanac potpiše)
  14. Pošto vidim da se baviš advokaturom reci mi koliko naplaćuješ i da li moze neka zamena u priboru.
  15. Carp nasilnik hoće da bije zbog rod poda.naravucenije pecajte na ubadaljke da ne bi dobili batine.
  16. Radi u stopi ,neslaze bas nesto lepo,sakupljac strune blizu kočnice ako nepazis pri transportu ,zna da češe dril pokrivi se.ja imao one pro iste samo boja druga,ocekivao mnogo više zbog zaubera koji je savršen.dobra masina za 50 evra preko toga je mnogo.
  17. čestitam ti i ja sto si pre tri godine kupio signalizatore,za dve godine će biti i jubilarnih 5 godina od kupovine a to nije mala stvar. ps.za te pare si mogao kupiti 12 metara drva ili golfa dvojku bez ulaganjaa:-)
×
×
  • Create New...