Jump to content

bogy man

Registrovani Član
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by bogy man

  1. Sta reci narod ce da se primi i da kupuje jer Gica jeste bio svetski sampion na plovak,a neki ljudi koji imaju kvalitetan proizvod za saranski ribolov ce ostati u zapecku jer nemaju novaca za adekvatan marketing svog proizvoda koji je stvarno dobar i testiran. Tako je to u stvarnome svetu pa tako i ovde u Kanadi.
  2. U pravu je covek za sljivu uvek plavi i za ringlove tamno crveni.
  3. Shljivovichka neka je sa srecom cestitam ziv bio!!!!!!!!!
  4. Je li Shljivovichka posto ti miljejici? :-D
  5. bogy man

    Dax, Bogy

    Hvala lepo,bice Sremac ali u septembru!
  6. A i ti sta pitas gluposti kad sve znas evo recicu ti ja iz kanade klasika cream milk!!!!!!!!!!!!!
  7. Sljivovicka 120m,a ja mislio 12m al opet sam nesto i uhvatio ihhhhh da sam ja znaaaaaoooooo.
  8. Dve trojkice pa lepo! Matori neka si ziv i zdrav!!!!!!!!!
  9. bogy man

    Trigga I Baka

    Cestitam ljudima koji su provalili baku,trigu i frankfurtsku i uzimaju pare na to godinama i dalje uzimaju svaka im cast i skidam kapu do poda alal vera majstori!!!!!!
  10. bogy man

    Skvid Jagoda

    Nema tu o cemu da se polemise ako pricamo o pecanju. Samo cu reci da kad vas sedne covek sa dobrom boilom sto po meni je kvalitetan mix da je vrlo verovatno da ce signalizatori sa aromatizovanim klikerima duze vreme da cute!
  11. bogy man

    Skvid Jagoda

    Nisam pecao na sve vrste jagoda tj. od svih proizvodjaca ali jesam na dosta sto se mene tice jagoda Kevin Nash za mene je najbolja malo vise ide ali davala mi je najbolje rezultate,a mnogi se mozda nece sloziti takodje VDE se meni odlicno pokazala. Probajte i bistro. PS. Samo da napomenem da je aroma u boili i njena efikasnost u odnosu na kvalitet mixa gotovo zanemariva!
  12. Buraz jel biloi stani malo kuda a masina se pusi!
  13. Ja sam ovo gledao kao Baba na animal shanelsu u Kanadama! :-D
  14. http://youtu.be/rog8ou-ZepE Ice,ice baby!!!!!!!!!
  15. 7-8 godina pecam na spro royality carp i ne menjam. Svi su stapovi dobri samo kuglica moze da ne valja,ali ako vec pitas izmedju ova dva stapa samo cu ti reci da je spro bar kod mene prosao i sito i reseto i ne popusta tako da imas toplu preporuku od mene za spro.A i sigurno ce ti i ostali ribolovci koji su imali dodira sa ovim stapom takodje potvrditi isto. Inace ja koristim 3,6m 3lb. Ziv bio i ponovio se sa bilo kojim!!!!!!
  16. bogy man

    Sarulesti

    Sljivovicka maaa ajdeeeeeeeeee molim te razvlacenje na 300m,pa jel ti znas da Zika,znas Ziku onaj sto je alkoholicar ako nisam spominjao nekad. OOOOOOOOOOOn,on ti je kad su se pojavile germine sa onima DAM quick masinama 330n je iz mesta zabacivao 360m,iz mesta derane da,da. OOOOOOOOOn ove stapove ne sme ni da koristi proboje jedan put sav je najilon razmoto sa masine olovo se ni dan danas ne zna gdi je zvrsilo.
  17. Vi mladi ne znate nista i bolje je sto ocete u Kanadu!
  18. Sremac srecan rodjendan ziv bio ozenio se!
  19. Pojeftinila konzerva!
  20. Kolega Streamroller ne bih da te uvredim ali te price o glutenu,celulozi i ostelim varijantama nevaljalim u kukuruzu sam slusao davno pre vise od 10god i o tome kako on tesko vari i ugiba od kukuruza koji mi skuvamo i bacimo jer nemamo tehnologiju za razbijanje nevaljalih tvari iz kukuruza.A takodje nismo ni imali da dajemo 5e za konzervu super bezglutenskog i bezceluloznog kukuruza,a da ti budem iskren nismo ni hteli da me neko pravi magarcem za konzervu kukuruza 5e sa svim tajnim i nenadyebivim dodadtcima.Tako da je ovaj sto ti pise sad u Dunav samo prosle godine bacio bar 500kg domacinski skuvanog kukuruza doduse bez celera ali sa solarom i koliko ja znam niti jedan nije crko od toga nego su bili redovni gosti na mojim stapovima trazeci bas taj kukuruz i boilu koju takodje sam pravim sa nevaljalim komponentama koje taj nas drugar ne moze da svari i za cudo nevidjeno bas su mi pecali na te kuglice. A sad cu ti reci jos nesto dolazili su uljezi da pecaju na mestu gde sam hranio bas iz tima za kojeg se ti predstavljas i ribu upecali nisu ovo ti odgovorno tvrdim da je istina jer nije hteo da jede sto bi rekli stranjci healthy food i jos u balansu. Ne kazem da ti linkovi na koje se pozivas veze nemaju jer je to neko ispitivao i utrosio vreme da bi dosao do nekog zakljucka,ali nemoj molim te da pricas pricu o glutenu i celulozi stvarno nema smisla i otezano varenje i slicno tome to smo davno culi samo zbunjujes ljude koji bi hteli da pecaju ali stvarno. Plus tu prozivas ljude niti znas ni ko su ni sta su,a neke se stvari u ovom nasem hobiju jako dobro znaju!
  21. Shljivovicka sretan rodjendan ziv bio ozenio se! :-)
  22. Bice to dobro takmicenje I tesno moze svasta da se desi ima dosta ribe u vodi kome se u finisu vrati na hranu zadnjih 12h moze cudo da napravi!
  23. Neso meni vecina toga sto si naveo ne predstavlja problem,jeste da nemozes doci autom do mesta ali tako je pa se prilagodis. Voda je prostrana sa ostrvima,razlicitim dubinama,moze da se peca na 120m i na 20m na oko lepo izgleda ribe ima. To za obalu blize kapiji si u pravu trebala bi biti bar duplo sira,drveca nema ali su posadjena kako je Danijel rekao. Meni je voda lepa i stavrno mi je zanimljiva,revir je da kazem mlad tek je u razvoju uz prave savete i poteze jezero po meni ima ogroman potencijal. Licno mislim da kad bi ujednacio dubinu jezera tj. levu stranu kad se gleda od ulaza produbio na 1,5m do 2m stvarno bi bilo onda extra. Dosta veliko jezero na kome treba znati otpecati,zadrzati ribu hranom tj. napraviti dobru hranuna kojoj ce se riba zadrzati provaliti mamac koji jede itd. Sto na manjim jezerima bas i ne mora,ovde imas malte ne ceo hektar na raspolaganju i trebas naci gde kako i zasto nema fore pod sajlu ili pod preku obalu i sl. Eto zato se meni svidja ova voda i lepa mi je takodje ostali clanovi moje ekipe koliko sam pricao i sa nekim drugima su u najmanju ruku zadovoljni vodom.
×
×
  • Create New...