Jump to content

pariguz

Registrovani Član
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pariguz

  1. bez veze.ne kapiram kako funkcionise,stvarno su mogli da snime bolji klip
  2. pariguz

    Rott

    srecan rodjendan Deki,sve najbolje.
  3. kakve sad veze ima guscije pero i bambusova trska,i tvoj pradeda sa temom Srkijan?
  4. imam 3 komada vec 7-8 godina.rade perfektno,a prosle su mnoge testove,s obzirom da sam pored sarana pecao i soma sa njima.imaju i rezervnu spulnu.masina je jaka i pouzdana.za te pare koliko kosta bolju neces naci,veruj mi.
  5. ja ti preporucujem PROLOGIC CC-30 13ft 3.5lb.stapovi su novi,pecano par puta samo.dobro bacaju a extra su na ribi.ako te zanima javi se
  6. masina za mlevenje mesa je iz raja izasla.posao odradjuje savrseno,a kostala me 1200 dindzi
  7. jeste posledica takmicenja.na takmicenjima se riba najvise pocepa.vecina takmicara gleda da sto pre izvuce ribu da bi opet zabacila dok im je riba na hrani.To znaci da bi trebalo zabraniti takmicenja,ako mislis da sacuvas ribu.a isto tako zabraniti i slikanje.i tu dosta strada riba.a da nema takmicenja i fotografisanja vecina revira ne bi ni radila jer prosto zive od toga.
  8. i ako je udica bez kontra kuke nema pomoci ribi ako je ribolovac siluje ili da ludacku kontru
  9. cestitam.neka je ziv i zdrav
  10. reka je zakon,sve ostalo su sitnice.
  11. ne znam sta joj se ucinilo,ali riba je reagovala na zvuk,bila je jako radoznala.morala je da ispita situaciju.
  12. desavalo mi se na Tamisu,ali su u pitanju bili sitniji sarani.pre par godina sam na Adi Ciganliji imao priliku da testiram kako saran reaguje na buckanje u njegovoj blizini.setao sam stazom i video par komada u plicaku kako traze hranu.komadi su bili od 2-5kg.prisunjao sam se lagano i uzeo manji kamen i bacio ispred jednog od njih.dubina je bila oko 30cm.prvog trenutka riba se uplasila,ili iznanadila,ali munjevitom brzinom se vratila da vidi sta je to.sve se to odigralo u sekundi.kad je ustanovila da je kamen lagano je odplivala ka dubini.bila je radoznala.gotovo sam bio 100% siguran da sam joj kojim slucajem bacio hranu,a ne kamen da bi ga pojela.ako je riba gladna i ako joj ponudis mamac ispred nosa koji joj se svidja sigurno ce ga probati i pojesti.
  13. pariguz

    Stuka

    svaka cast na ulovu,ali i dalje tvrdim da je malo hladno za camac.inace je pravo vreme za kapitalce.pre 2 nedelje sam se smrzo ko dupe a temperatura je bila u plusu.cak me ni kajsijevaca nije zagrejala.sad ni ne pomisljam da sedam u camac.
  14. pariguz

    Stuka

    bas tako Vlado,em je Joca blize,em su stuke krupnije i vise ih ima.A u potpunosti se slazem sa Srdjanom,skroz korektno sa njegove strane,i ja bi to isto radio.nego malo zahladnelo za camac.
  15. srecan rodjendan Kizo,sve najbolje.
  16. bas tako Srkijan.na divljim vodama je retkost videti takva usta od ribe.ali moras dobro da se potrudis da je upecas na Dunavu.
  17. Na Tamisu to rade svake godine u svakom selu.isto je i u Sakulama,Barandi,Opovu,itd.Samo nekad su radili samo mrezama i nije ih bilo toliko puno kao sada.pre 4-5 godina je Tamis bio pun ribe,prepun,sad ne mozes ni kedera da uhvatis.kontrole nema ,a i oni rade zajedno sa mrezarosima,itd.za mene je Tamis bio najlepsa voda za pecanje,ali sam bukvalno digao ruke od njega i prestao da idem zbog krivolova kog sam se nagledao zadnjih par godina.
  18. Meleg je pecao sa njim na Deliblatu ove godine i pobedio.i to na debljinu 0.55mm.kaze da je pravi najlon za pecanje u nekom krsu.
×
×
  • Create New...