Jump to content

BataPlavsic

Registrovani Član
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BataPlavsic

  1. Podrzavam jezero Tvrdenjava ,stvarno izazov koji ne treba propustiti..
  2. Tom jezeru najmanje trebaju rumske sarandzije cast izuzecuma kojima kad dodju na pecanje utisaju maksimalno indikatore oslone se na vidne indikacije i kad udari saran drze stap taman toliko da ga drze zatrgnuto i ne daj boze da podignu stap visoko da ih slucajno neko ne vidi ili ti ne cuje kad vade ribu jer boze moj onda bi tu istu ribu morali da vrate al to je protiv svakog kodeksa uhvati i pusti ,samo se vi drzite vasih fruskogorskih i sve ce biti ok.I sad opet tvrdim da u tom jezeru ima ribe .Posto nisam sajber sarandzija i ne znam da kacim slike al ide zima naucicu pa cu vam slike postaviti i dokazati .Pozdrav do sledeceg ukljucenja . Ps. Ajmo rafali ..
  3. Ne razumem takvo blatenje tvrdenjave druze ,ti ocito ne volis pravo pecanje sarana ili si covek koji ima mnogo obaveza pa bi da dodjes na polu komercijalno jezero i da se nalomis sarana za pola dana.Imas takva jezera sigurno si upoznat sa tim.Jezero ili ti bara tvrdenjava je mnogo dobra voda za pecanje ,granja ,mulja trave i veruj mi na rec mnogo velikih sarana a za koju godinu i amura samo treba ti strpljene mesto i mnogo iskustva sto se tice pecanja samog ,istina je da ima puno cvrglana ali i tako ima dosta sarana koji su u pravom smisli lisice na ovoj vodi .Glupo je blatiti jezero na koje si dolazio samo kad je poribljeno i hvatao po 10 15 komada i vise .Jezero o kome pricamo me je i inficiralo da pecam sarana ,pecam na njemu jos kad je prvi cuvar Zeljko obilazio i sad poznati Steva Pavlovic ,mnogo je ekipa proslo kroz to jezero ali ono jos stoji i ne umire i niti ce .Saran se odlicno mresti ima puno generacija mladji koji su uspeli da opstanu pored toliko cvrglana stuka i smudja i kad njega uhvatis a on pravi krljustar i jos odatle pa ga vratis nazad a ne u cuvarku i znas da ce proci mnogo vremena da ga ponovo uhvatis al on ce porasti ,mnogo komada smo pustali kad ih uhvatimo i veruj mi ima ih .
  4. Ili dal je tacno da ekipa koja je zavrsila treca ili usla u plasman da peca svecko prvenstvo stavlja u rezervnu a ekipa koje cetrvrta stavlja u startnu postavu ,sto se na pocetku tj prvih sati sveckog prvenstav i ispostavilo tacno momke Srdjana i Milosa zamenili i ako su uhvatili ribu ili dve ne znam tacno !!
  5. Sve cestitke momcima na otpecanom sveckom prvenstvu ...jos samo da cujemo zbog cega je izvrsena izmena u B sektoru koji je zavrsen na 10 mestu...
  6. Cova od dva metra ne moze da dobaci ,he he he ...smesno
  7. A sto da obrise post ,jel sam negde pogresio ...
  8. Ma svaka cast ljudima koji pecaju ,tj fizikalisu ,treba izvuci malo pa skoro 2 tone ili ti 1,5 !!!
  9. Pa glupo je da coskovi bolje pecaju od sredine !!!
  10. Svaka cast svima na upecanih skoro 9000 tona ribe,a boban je pokazao kako se peca do zadnjeg minuta!!
  11. Ja sam imao isti problem al sa novim nx ! Malo sam se konstatovao sa ljudima koji se razumeju u tu vrstu eletronike i kazu da je to neka sitnica ljudcka pri sklapanju . Rasklopio sam ga razdvoijio zice proverio kako stoje i na kraju nista nisam video i sklopio al polako da mi se slucajno neke zice ne spoje ,stavio sam nove baterije i drzo ga celu zimu upaljenog i ispade da sam ga popravio ! Pokusaj ,nema sta da izgubis sem sto evra na novi da kupis! Zezam se otvori ga slobodno, pa javi !
  12. NEmoj BAca da zaboravis velikog Limuna ,
  13. Sremcima dodje isto spod boile on kampuje na platformi te kampuje !!!!!!!!!!!! Ajmooooo Sremciiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
  14. Ajmo Sremci samo veselo :yahoo: !!!!!!!!!!!!!!!!!
  15. svaka cast,svi se pomalo nalaze u toj prici
  16. Zima u punom jeku!!Ubi ova zima he he he !!!!!!
  17. BataPlavsic

    Stuka

    daj ljudi kazite ako znate ,ovo je ekstra pecanje
  18. Ajmo maco samo gas,nemoj sad da stajes!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...