Jump to content

milanovicdanko

Novajlija
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milanovicdanko

  1. Takoje odes da ti covek odradi ceradu po tvojim merama. zasvajsuje po krajevima i bog da te vidi.
  2. Nagrada je ono bas ubedljiva da se smrznes. Po izboru magazina sto bi reko zika pavlovic sve za pare prijatelju.
  3. 300 dindzi kilo miksa za boili? Ako je tako bolje ti skuvaj kukuruza i cepaj a ovo ostavi nekom drugom neka peca.
  4. Mir Bozji Hristos se rodi! Srecan Bozic!!!
  5. Mozda sam ja izlapeo al ne bi reko jer mi n butrik i dalje smrdi na uskiso raso u kojem su smrdljive carape. To mu ga dodje ko kad bi rekli da smrdljiva carapa ne smrdi ako je stavimo medju latice ruza. Mozda ce sve u kompletu izgledati ineteresantno na sta vi idete al mi pisemo o n butriku i taj vonj carape ce dati tu neku svoju kiselkastu notu medju laticama. Ali rec da carapa ne smrdi je neozbiljno. Smrdljiva carapa je smrdljiva i tako je svi proizvodjaci opisuju odnosno n butrik kao smrad sto on i jeste. Dodjosmo do zakljucka da n butrik smrdi bio on u boili bio na prstu bio u sarmi on je uvek n butrik i uvek smrdi. Hvala lepo. I pitanje za limara kojeg pravog nicka da napisem o cemu pises ili ne vidis sto sam napisao u potpunosti?
  6. Bajo najbolje ti je ako mozes da sve kuvas odvojeno jer ce ti se sitne semenke brzo prekuvati a zito ostati nekuvano.
  7. Limar opet obmanjuje ljude svojim (ne)znanjem i mudrolijama. Si ikad video ili koristio nbutrik kiselinu? To bre smrdi van ali i unutar boile jer n butricna kiselina ima puno jak miris i uvek smrdi. Zamolio bi te da se suzdrzis komentarisanja necega ako nisi koristio i neznas jer ti skoro sve pisanje na forumu u prazno. N butrik kiselina uvek smrdi.
  8. Limar je premudri starogrcki mislilac koji sve zna i pre nego se nesto pojavi on zna sve.
  9. Lepo receno Shoga nema sta. Citam pisanja od ranije i bilo je lepih stvari a vidim svi koji su mogli nesto da kazu vise ne pisu jer ih odma nasi mudri mislioci napadnu izlivima svog znanja.
  10. Ma odvalili su ribu gde god su pecali al malo sutra. Ovaj jedan pametnjakovic u pocetku pisanja veli da ce zapisivati zapazanja a sad mu se verovatno taj papir negde zagubio. Boze me sacuvaj.
  11. Sve pohvale na organizaciju. Bice ovo lepa prica i druzenje presvega.
  12. Ima ih brate na svakom cosku nemas brige za to.
  13. drugari forumski ali kakve veze to ima sa mikom? ko voli izvoli ko ne. ide na dunav ili savu i peca tamo a ne da omalovažava naše najbogatije jezero. druga je tema pisanija o tome šta ko voli šta je za njega pravo pecanje a šta ne i koji tip pecanja mu više prija.
  14. koristim od korde promera 0.47 mnogo je lep za predveze
  15. prelepo izgleda sale alal vera.
  16. jel mi moze neko reci zasto je zabranjen i sto ga nema u prodaji?
  17. ove godine idem sa prijateljem da pecam na ovo jezero ko nece nemora. ljudi izgleda puni pakosti pa ako nemogu da odu tam ajde da olajemo. niko vas ne tera molim lepo
  18. stigla sprava danas od masterbih. kvalitet izrade odlican nemam reci odusevljen sam. carp yo yo napravi nam ti dvajes komada pa podeli na forum evo ja cu ti poslat kilo kafe i keksove da platis ako je tako kosto si reko. mani se bre prici za decu
  19. Ne razumem bas najbolje kakve veze ima pominjanje prodavaca boila pa i sanse za zaradu? onda pecaj na leskov stap i kacamak ti carp yo yo svaku temu i koju zapocnes unistis. svaki tvoj odgovor je pun neke mrznje i izvrtanja cinjenica. ova sprava koliko vidim nije losa stvar i po meni nije presudno samo za takmicenje dobro je za pecanje i van takmicenja. kako se moze nabaviti ovo i posto je?
  20. ja sam uzimao kod riboteksa od prijatelja to su ovi sto se prave u subotici za tov ribe
  21. Kako vam se pokazala daiwa infinity duo planiram da uzmem za ovu sezonu jel se jos uvek ukruti posle par pecanja leti?
  22. dragan milenkovic koja je cena ove masti?
  23. DavorMK mozda nisam dobro razumeo? Kazes da je ovo jezero poribljeno sa 20 tona ribe od 12kg?
×
×
  • Create New...