Jump to content

Jesenje Exyucarp Druzenje30.09-02.10.2016 Jezero Cepel- Zr 52H


Recommended Posts

Druzenje proslo po lepom vremenu i samo nas Bog pogledao.

 

Kao prvo bih napomenuo da ovaj forum ima lepu tradiciju po pisanji kao i sa ovim druzenjima ali imam jednu zamerku a to je sto mnogi na ovom druzenju nisu sa foruma.Apel svim ljudima sa foruma da se prijavljuju na druzenje, da bi se upoznali malo,razmenjivali iskustva i naravno pecali.

Ko ima neke kritike pohvale ili zamerke sad je prilika da se kaze i  prilagodi se sve za sledecu godinu.

 

Organizacija kao i domacini jezera Banat su odlicno uradili pripremu za nas docek.Iznenadio sam se da na jezeru postoje WC-i kao i tus kabine,doduse sa strane gde je kuca za docek ali imaju u planu i sa druge strane da naprave isto.Jezero ima krupnu ribu ali u manjoj kolicinu ali selekcija se i dalje vrsi,tako da ce biti ubacivanja jos krupne ribe.

 

Nas organizator jes da je pecao sam, upecao i ribe,uspeo je da nas i obidje u toku ovog druzenje,sto je pohvalno za njega.

 

Evo par slika sa ulovima i velikom ribom koja je za 74gr izgubila status najvece za pehar.

 

16,930 kg

 

MD005336.jpgfree photo upload

 

MD005331.jpgimage hosting over 5mb

 

 

12,400kg

 

IMAG0059.jpgpic host

 

 

IMAG0062.jpgupload imagem

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Prvi put smo ucestvovali na druzenju,i sve pohvale domacinu KSR 'Banat" i Bosku Mijatovu kao i organizatorima druzenja....lepo je videti neke drage ljude posle par godina i naravno upoznati se sa pojedinim kolegama sa foruma.Ambijen predivan za ribolov i druzenje...i po onome sto smo videli Cepel ce biti jedna izvanredna ribolovna destinacija i sa ribljim fondom i sa  infra strukturom oko nje .

 

Cestitamo svim ekipama u plasmanu .

 

Ovim putem bih se jos jednom izvinio ekipi VIDRA iz Temerina, ekipi Dilago kao i ekipi Silver star iz Mladenovca ,jer smo jednostavno bili prinudjeni da garnituru stapova izvadimo iz vode.

Ni najmanje nam nije bila namera da favorizujemo ekipu do nas koja je i nama naravila velike probleme .Mismo nastavili da hranimo i pecali na jednu garnituru.

 

Ovde se ipak radilo o druzenju a ne o pecanju za neki veliki novac ...tako da nismo zeleli da se prave bilo kakvi problemi oko te ekipe.

Upoznali smo organizatora i sudije o tome i to je bilo dovoljno!

 

Jos jednom pohvale organizatoru druzanje i naravno vidimo se na nekom sledecem!

 

CT.Fenix !

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Druženje jeste bilo i to je sve u redu, ali ste u svakom slučaju bili na mnogo mnogo boljoj poziciji od ekipe sa kojom ste imali "probleme".

Na poziciji 17 riba uvek lepo radi al vi očigledno niste bili spremni ni za druženje, a kamoli pecanje za neki veliki novac.

Više sreće i znanja neki drugi put.... :-)

 

 

 

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Druženje jeste bilo i to je sve u redu, ali ste u svakom slučaju bili na mnogo mnogo boljoj poziciji od ekipe sa kojom ste imali "probleme".

Na poziciji 17 riba uvek lepo radi al vi očigledno niste bili spremni ni za druženje, a kamoli pecanje za neki veliki novac.

Više sreće i znanja neki drugi put.... :-)

 

 

 

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Vlado neznam da li znas o cemu se radilo kad vec komentarises .Ali ok... a sto se tice znanja i prireme nebih stobom raspravljao oko toga niti ovaj post vodio u pogrsnom smeru. 

Link to comment
Share on other sites

Poštovani prijatelji ribolovci što se tiče druženja na Čepelu sve pohvale organizatoru a i vreme nas je posluzilo. Nezadovoljstva koje je nastalo medju pojedinim ekipama treba tražiti medju furumasima koji nisu podržali ovaj dogadjaj. Kako ja vidim organizator je potražio pomoć pojedinih ekipa da bi popunio jezero na žalost onih koji su došli prvenstveno zbog druženja poslednjih pet prijavljenih ekipa su iz takmičarskog sveta i redovno pecaju na Čepelu sto i sama lista govori.
Link to comment
Share on other sites

Ja sam uvek mislio da se druzenje  popuni unapred a objava jos i nije izasla na forum , i da vecina ljudi nemoze da se prijavi  . I nikad se nisam prijavljivao iz razloga jer sam verovao da nikad nece biti mesta 

Link to comment
Share on other sites

Vlado ja koliko sam shvatio jedno je druženje koje organizuje exyucarp gde je primarni cilj druženje i upoznavanje osoba sa foruma, kotizacije su veoma skromne a ekipe bez puno takmičarskih ambicija. Što se mene lično tiče ja sam obe noći prespavao i došao sam da se odmorim. Druženje koje ti najavljujes ima malo drugačiji karakter i organizuje sa prvenstveno zbog materijalne koristi udruženja sportskih ribolovaca Banat, pehari su malo kvalitetniji a većina ekipa se prijavi zbog takmičenja. Moje mišljenje je da na druženjima ma ko god organizovao netreba da budu nagrade pa čak ni pehari jer je to povod za takmicenje i borbu. Neka druženje budu druženje a ne takmičenje
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako je klasično druženje onda je najbolje u kafani, uz piće i muziku. Na jezeru je već malo teže družiti se, treba otići u drugi boks i ostaviti svoje štapove. Pecanje je lepo ako ima takmičarske draži i već ako neko uplati kotizaciju sigurno želi i ribu da uhvati.

 

Послато са M83G уз помоћ Тапатока

Link to comment
Share on other sites

Dobro ali u svakom slucaju nije takmicenje koje se peca za pare ? To je bitna informacija . Druzenje bi otpecao bas u tom duhu , ali takmicenja za novac me neinteresuju . 

I moze li neki info kolika je kotizacija , koliko clanova ekipe , koliko stapova itd ?

Link to comment
Share on other sites

Da se pristupilo malo ozbiljnije sudjenju ekipa iz boxa broj 18 koja je zauzela 2 mesto bila bi uskracena za polovinu ulova jer im je riba ulazila u box broj 17 bez ikakve najave da bar momci izvuku stapove i kidala im sisteme. Oni su o tom nemilom desavanju obavestili sudiju i organizatora. Na kraju su uzeli pehar i bez pozdrava otisli kuci a kamoli jos da su na rucak ostali.

Što se tiče druženja u proseku je svaka ekipa imala po tri člana tako da medjusobno se i moglo posećivati.

Naravno da ima mnogo faktora koja nas privlače da se pojavimo na druženju- takmičenju priroda, riba na stapu, takmicarski duh i tako dalje ali smo nesvesno upali u klopku takmicenja i da posto poto nebirajuci sredstva tezimo plasmanu.

Jeydee kotizacija zavisi od organizatora. Na ovom druzenju ja bila 60€, traje oko 50 sati, peca se uvek na 4 stapa i broj clanova je do četiri osobe.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...