Jump to content

debeljaca


JaneMk

Recommended Posts

Zar je moguce da niko nepeca u Debeljaci ? Prvi put idem na jezero rezerviso sam mesto broj 5 pa pitam cisto onako informativno, idem na slobodno pecanje 24h pa da znam kako da se spremim. Koje boile dominiraju, koliko spoda, koliko se chrani i gde se javlja riba na 5-ici ? Pa ako neko zeli da pomogne unapred zahvaljujem ako ne nikom nista i tako cu ja to sve saznati ali na tezi nacin.

Link to comment
Share on other sites

Bio sam u sredu na mestu br 9.Nisam imao ni jedan potez.Jako puno krupne ribe se kupalo u mom sektoru,češu se o najlone,plivaju po površini,ali ni pec.Probao sam na razne boile,sa pva punjenim peletom ali ništa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

I Debeljaca je propala kao muda kroz pocepane gace....nas 7ica dan,noc,dan nismo imali ama ni kvek ........da bi na polasku saznali da je jezero izlovljeno i riba prodata,nema struje,nema vode,nema ribe,znaci Debeljaca je The End.....krajnje nekorektno od Tome sto nam nije rekao za stanje na jezeru,nije problem pare nego 2 izgubljena dana na kraju sezone!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ja neznam dali je izlovljeno , ali znam da sam bio tamo polovinom avgusta na 10 ci i imao sam oko 30 komada , e sad sta se dogodilo posle toga sa jezerom stvarno neznam jer nisam ni bio a planiram da idem pa bi voleo da cujem da li je istina da je izlovljeno jezero ??? 

Link to comment
Share on other sites

Znas li ti baca kad je bio avgust.........onaj |Toma dosao samo pare da uzme i vise nije vidjen,vode ima toliko da se provide sprudovi,ispustili i vadili ribu,po recima onih iz udruzenja dogodine mozda ni vode ne bude

Link to comment
Share on other sites

Pa dobro nije to tako davno bilo , prosto nemogu da verujem . A i iskreno Toma covek uvek lepo doceka izadje u susret , stvarno nemam sta lose da kazem za coveka , zato me i cudi ta cela situacija . A i zasto bi neko zeleo da unisti Debeljacu . Znam samo da je bio problem sa strujom , jer ciglana nije placala sttruju pa su ih odsekli a ujedno je i debeljaca ostala bez trofazne struje i nisu mogli da ukljucuju one velike pumpe , pa su se snalazili sa nekom malom pumpom koja je koliko toliko ubacivala vodu ali to je vrlo malo s obzirom na vrucine koje su bile. Bio je bas nizak vodostaj kad sam ja pecao ... Tako je meni objasnjeno kad sam piitao sta se desava na nivoom vode . Stvarno je velika steta ako se neko nameracio da unisti to jezero ... Nerazumem cemu sve to , ako je istina , ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...