Jump to content

Šaranska Liga Crne Gore


Brajo

Recommended Posts

Eto napokon posle dvije godine rada i pripremanja, pocinjem i mi.???????????????? Sa ponosom mogu reci, počinje "Šaranska liga Crne Gore". Ove godine tri kola lige na tri nova jezera o kojima sam ranije i pisao! Počinjemo hrabro uz nadu da ce ovo biti najbrze rastuća disciplina kod nas.

 

Proteklih godina pratio sam ligu Srbije, malo i BIH i Makedonije, i maštao o tome kako bi se sve to pokrenulo kod nas u CG, a tek kako je daleko bio pojam reprezentacije.

Mnogi ce sad pomisliti zasto ovo pisem? Pisem jer smatram da ne bi uspio u realizaciji svega, da nisam imao veliku pomoć prijatelja iz Srbije! ????????????

Ljudi koji su od početka nesebicno pruzili ruku podrske i pomogli svojim savjetima. Ovo pisem kao mali nacin da im se zahvalim za svu pomoc, za vise nego bratski odnos i iskreno prijateljstvo!

Necu posebno nikoga imenovati jer bih nekoga nenamjerno preskocio, a ovo mi je prilika da kazem veliko Hvala!

 

Bistor svima!

Brajo

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Koliko ste ekipa uspjeli da skupite da pecaju ligu? Svaka cast ma trudu Brajo, zelim vam mnogo uspjeha u buducnosti :) Pozdrav

 

Hvala ti!

Pa obzirom da pravo nastupa imaju samo klubovi koji su u Savez imamo dosta imponzantan broj nekih 8 klubova od ukupno 21 u Savezu ( oko 14 je isklhucivo flay fishing) tako da mogu reci da je i vise nego sto sam se nadao????

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gde se peca liga,koliko kola ima?

Lepo je kad se trud na kraju isplati i dođje do zacrtanog cilja

Hvala ti Vlado,

Pa ove godine krecemo skromno, tri kola na manje poznatim jezerima Liverovici i Krupac u Niksicu, Borovicko u Pljevljima. Dobar odziv ekipa i sad je na nama da sve to izvedemo na kvalitetan nacin????

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sa obzirom da pecate ligu, sakupili ste se i svaka cast na tome, imam pitanje jedno. Da li to znaci da od ove godine mozemo i Crnu Goru vidjeti na svjetskoj smotri saranskog ribolova, vec od Ade Ciganlije?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sa obzirom da pecate ligu, sakupili ste se i svaka cast na tome, imam pitanje jedno. Da li to znaci da od ove godine mozemo i Crnu Goru vidjeti na svjetskoj smotri saranskog ribolova, vec od Ade Ciganlije?

Hvala!

Nismo jos u prilici da sastavimo reprezentaciju makar ne jos tri godine!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Istorijsko prvo kolo! Veliki dan za šaranski sportski ribolov u Crnoj Gori.

Od 13 do 15. Jula 2018 godine u organizaciji SSROCG, na biseru Zupe jezeru Liverovici, odrzano je prvo kolo šaranske lige Crne Gore. Domacin ovog takmicenja SRK Niksic NK ugostio je ekipe: SRK Plavsko jezero Plav, SRK Lipljen Pljevlja, Srk Vodene Lisice CG, SRFFK Buducnost. Predsjednik takmicarske komisije udiscipline Lov šarana u SSROCG Brajovic Marko istakao nam je da je prvo kolo trajalo 48 h aktivnog ribolova, ekipe su sacinjene od 3 takmicara i jedne rezerve. Glavni sudija Brajovic Marko sa pomocnim sudijama Mevludinom Mekom Kecevicem, Brankom Gogicem, Dragnic Radovanom i Predragom Perkom To.asevicem, uradila je odlican posao da takmicenje protekne u postovanju svih pravila.

Ekipe su ostvarile odlicne rezulate te je prvo mjesto sa 32.745 bodova osvojila ekipa Srffk Buducnost u sastavu Petar Vučkovic, Aleksandar Stanic i Ferko Rastoder, drugo mjesto sa 21.885 bodova ekipa Srk Plavsko jezero Plav u sastavu: Vuk Drecun, Zoran Radulovic, Brajovic Nemanja i Jovanovic Zivko, trece mjesto sa 15.845 bodova Srk Lipljen Pljevlja u sastavu Meko Kečevic, Gogic Branko, Šestovic Dragutin i Adin Durutlic, cetvrto mjesto domacin SRK Niksic NK sa 13.630 bodova u sastavu Jokovic Drazen, Jokovic Nikola, Mirko Živkovic i Aleksandar Radovic, peto mjesto sa 3 boda ekipa Srk Vodene Lisice CG u sastavu Đurovic Rade, Kojasevic Mladen i Brajovic Marko.

Ekipa Budućnosti upecala je najveceg šarana od 7.455 kg.

 

Drugo kolo šaranske lige odrzace se u Pljevljima na Borovickom jezeru sredinom avgusta.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...