Jump to content

DucicM

Registrovani Član
  • Posts

    455
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    28

DucicM last won the day on February 2 2021

DucicM had the most liked content!

2 Followers

About DucicM

  • Birthday 05/11/1982

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Gradiška, R.Srpska
  • carpteam
    CT TR ŠARAN Gradiška

Recent Profile Visitors

2,541 profile views

DucicM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

289

Reputation

  1. Jel to na pomolu Stojan v.2.0?
  2. Vezano za temu, u samo jednom se slazem da su kraci stapovi bolji. A to je transport, dosta nas vozi auta tipa golf, punto, corsa i ima velikih problema sa dugackim torbama za stapove. Kiki moze se sa tom tvojom vrljikom od tri metra zabaciti 120m, ali sa koliko snage? Ima dusa na nos da ti izadje. Pa pecali smo na Smolucoj, ti na 94m ako se ne varam pa si morao dobro mlatnuti da dobacis (oko usiju nam je pistalo od tvojih zabacaja) sto sa tvojim 3.60m stapovima si radio bez napora. I moras priznati da ima mode, pola saranskog ribolova je cista moda. Dok Nash nije poceo sa stalking zajebancijama tih stapova nije bilo nigdje. Ok je stalking za nekog ko nema vremena, ali brate oni ga namecu kao osmo svjetsko cudo i udavise gumenu patkicu vise s tim. Sto rece kolega gore razvili su komplet liniju proizvoda za to i marketingom vrlo uspjesno nametnuli da je to sada "in". Kako je krenulo za 10 god. krug ce se vratiti na pocetak pa cemo pecati sarane opet na plovak i glistu.
  3. @Kiki Ti rece da vise stapovi od 3.60m nemaju smisla i da imas jedne kojih ces se rijesiti. E pa evo ja cu ih vrlo rado udomiti, pokloni ih meni i vuci siti a ovce na broju ????
  4. Ne bi na dud ali zato bi na komad zeljeza. Mnogo pametna riba u pm! ????
  5. Samo kupite, ima da vas se odreknem preko novina. Imacete zabranu pecanja u precniku 2km oko mene ???????????? A sto se argumenta tice, pa idite onda da pecate stuke, te stapove vec imate, torbicu na ledja i na vodu. ????
  6. Gledam i krstim se. Aj sto si ti puk'o, vec sto mi i partnera navodis na pogresan put. Kaze razmislja o kratkim stapovima, grom vas sprzio!!! ????????
  7. Malo si pobrkao loncice, sledeci vikend smo trebali biti na Jekicima ????No ne zamjeram ti, od ove izolacije smo svi pukli (ili cemo puci). Samo ti rolaj boile, trebace nam. Sledece sedmice i ja počinjem.
  8. Jaooo ima da ga unistimo, nece znati dal' je dosao ili posao ????????Jedva cekam!!!
  9. Ne nasjedaj na provokacije ovog Seliha kolega, to je poznati provokator.Dezinfekcija je najvaznija stvar u ribolovu, i za ribu i ribolovca. ????
  10. Odlican prosjek! Hvala.
  11. Koji je prosjek kilaze bio kod ulovljenih riba?Ako sam dobro informisan Mika ima dosta debelih riba?
  12. Evo i ja cu se potruditi ubuduce da vise pisem izveštaje sa pecanja.
  13. Materijal je odlican. Kupio sam ga 2013e i dosad je izblijedio ali jednako potpuno, nema sarenila nikakvog. Platno odlicno drzi vodu, sto ti kazes samo klizi sa njega. Sipke su ekstra jake i debelo presvucene onom zastitom. Nemam skin pa ima kondenza, kad je magla i vlazno vrijeme pogotovo.
  14. Ja imam MK2 V3 a kolega s kojim pecam V2 model.Pored razlike u materijalu razlika je jos u sipkama, moj ima deblje i drugacije zasticene sipke te lanac unutra dok je kod njega ona elasticna spaga unutra. I oba imaju prozore pozadi.
  15. Nema sta puno dodati na ovo sto je Kiki napisao, osim da cemo se definitivno truditi da odemo sto cesce na ovo jezero.
×
×
  • Create New...