Jump to content

Vanredno Stanje,policijski Cas I Pecanje


GORANBILLY

Recommended Posts

Nesto ne mislim, da bi pecanje u izolaciji moglo biti problem, ali opet bi trebalo provjeriti sve, da ne bi bilo problema. Ne vidim kako neko moze ikoga ugroziti daleko od svih i spavanjem u satoru.

 

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Link to comment
Share on other sites

Kapiram da su u nekoj divljini šanse da imaš nekih problema što pecaš u ovom periodu 0,01%...što se komercijala tiče šanse su veće jer ima veće cirkulacije ljudi. Nisam zvao da pitam, ali pretpostavljam da na na komercijalama neće biti noćnog pecanja...mislim da vlasnici ne bi hteli da imaju problema zbog toga...čini mi se da sam pročitao da na Bečmenu nema pecanja noću...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Na bečmenu nema pecanja uopšte.a i sve se više druženja i takmicenja za lovu otkazuje.

A sa druge strane sto je rekao kolega tesko da bi te neko nasao u nekoj divljini.sad je samo pitanje da te na pecanju ne zadsi uvodjenje 24h policijskog časa.

Link to comment
Share on other sites

Da li sam bezbedniji u kući, iz koje barem jedan ukućanin ide u nabavku, ili kad lično odem časkom do prodavnice, u odnosu na situaciju da sam sam u šatoru?

Oo mom mišljenju, nepotrebna dilema. Osim ako se na pecanju ne družimo kao inače. Više sam izolovan na pecanju nego kući. Jedini kontakt je šaran ????.

Zašto zatvaraju komercijalne, ne znam. Ako sam postavio šator i pecam tu 5 dana, to ne znači da se nepridržavam policijskog časa. Nigde se ne krećem. Jedino odlazak i dolazak treba biti van policijskog časa.

Ako uvedu 24č zabranu kretanja, u tom slučaju je logično da nema pecanja.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Kolega mi juce rekao da su negde nadlezni isli da razilaze ribolovce sa jezera...nisam zapitkivao sa kojeg.Iako i ja smatram da smo bezbedniji na vodi,sve i da vam se ne uvede 24h zabrana kretanja,mislim da je pametnije ostati kuci.I sami mozete da vidite sta se desava ovde u Italiji,a zabrana kretanja traje vec nekoliko nedelja,osim nas koji moramo na posao,ko moze radi od kuce i to je to,skole su zatvorene jos 26-og Februara,a cirkus jos uvek traje.Zdravstveni sistem koji ima Italija(Sever pogotovo) je medju 5 u svetu,sta ima u Bolonji ima i u Njujorku,pa je gotovo sve pred kolapsom.Bar cete imati mirnu savest da ste odradili sve ono sto je do vas...Jer kad uzme maha,gotovo da mozemo samo da pustimo da protutnji kroz narod,pa ko kako prodje...
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...