Jump to content
Exyucarp community

HEKLICE


smrki
 Share

Recommended Posts

Mislio sam heklica ko heklica, sta fali onoj od kevinog ormana sa njome se prave gobleni, pa nije losa ni ona od 100 din, radi posao, ali..slabo se igde pominje ovaj deo pribora, al je mnogo vazan detalj, pogotovu sto ne razara mnogo bojlu,itd.

Noc,posto sam corav naocare zamagljene,lampa sa celenke ne pomaze mnogo, nekako namestim mamac,sta ja to radim na svim filmovima heklica,nije je korda izmislio sa takvim se usivaju rupe na dzemperima,nekada davno 60 -tih,dok nisam kupio pravu.kosta 350, dal je malo mnogo, koliko trosimo kad udjemo u radju, dobar dan dabar dan- minimum 2000.

ove su odlicne , naravno ima i drugih- ajde , moja preporuka.

 

http://www.korda.co.uk/movies/?id=40

Link to comment
Share on other sites

Stara solarova moj izbor,samo nema nigde vise rezervne igle da se nadju,cak ni u Eng.Dobra i mala korda narandzasta-samo mi puca non stop.Za stick fox,jednom sam ga kupio,imam ga i dan danas,i ne znam za bolje.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ovo su iz novije serije.Stare imaju telo od providne plastike u fluo bojama,nisu pravljene sa prohromskim i karbonskim telom, i igle su bile potpuno drugačije.

to su ove koje same stavljaju boilu na dlaku. i nisu skupe! :rofl: :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Svaka cast Iko, ka da si izvadio iz moje kutije, ako nemas alat kakav treba kaci kukuruz secerac na udicu i cuti, prve boile sam dobio daleke '87. godine nisam imao pojma o dlaci i bila je prava enigma kako tako nesto staviti na udicu, posle sam dobio VHS Blinker pecanje sarana iz Nemacke i video celu tehniku sada bez ovakvih sitnica nemog da zamislim pecanje
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...